Přejít na výpis diskuzí

Paul Wesley

OSOBNOST 9.10.2008 
1032 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mrs.Wesley
    Teda málo chlapů se tak dobře o sebe stará jako Paulínek*14*
  • Jo nechci bejt sprostá nebo tady mluvit o nevhodných věcech ale ta představa že bych se milovala se Stefanem mě fakt vzrušuje a láká..vždyť je to sexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxy chlap vypadá na míň tak na 18 let
  • jo, a Didi myslím, že psát sem takhle negativní, hnusné komentáře na Paula nebyl moc dobrý nápad.... až to uvidí Mrs. Wesley, tak radši zdrhej :))
    USOPLENČE!!! :D
    • Už se bojím:D*9*
    • Mrs.Wesley
      :D už to vidím a asi vybouchnu jako sopka!!!!!*10**2*
  • To jo milování se Stefanem...je tak hrozně sexxxxxxxxxxyyyyyyy a představa milování s ním...OH..OH..lovee!!!!!*14*chci ho!!!
  • Slavnostně zahajuji:
    DRBACÍ KLUB pro všechny co tady nejsou jen tak ale chtějí vědět novinky!!! Holky buďte tu každý den! budu vás informovat o Ianových skandálech a Paulových novinkách!!!!*1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15**16*
  • Mrs.Wesley v jaky už seš v sérii.
    • Mrs.Wesley
      Myslíš na kterou se teď dívám???teď na 3.ale zítra už začne 4. A ty??
  • Elena na Stefana:
    Stefane..Já tě tááááákkk strašně móóóócccc.......a prádla si...konec*1**1**1*
  • já si myslim že ten kdo si myslí, že je teplej nebo blbej ...
    tak je asi hodně natvrdlej je to jeden z mála herců co je tak dlouho s jednou manželkou a nepodvádí. Jestli si myslíte že Ian je lepší tak to se teprve uvidí jak dlouho bude s ninou podlemě jí podvede.
    • hmmm jak to mužeš vědět
  • terynka10
    si prostě kráááásnýýýýý !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • The Vampire Diaries

Teď hraje hlavní roli v novém, velmi úspěšném seriálu The Vampire Diaries
    • deniiii1

Re: The Vampire Diaries

úplně nádherný je tam x)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit