-
on je prostě krasavec <3 <3 :-* :-* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Hezké vánoce Paule miluji tě...*14**14**14*
-
hahahahahahahahahahahah ste trapni
-
libyl se mi do te chvile nez se zamkiloval do caroline. *14* *9* *13* *16* *16* *16*
-
-
víš že je to jen seriál že?
-
-
Stefbelvamp:
Joo tak ty si kluk???Hmmmmm...takže si teplej:;;;;DDDDDDhahahahahaha!!!!! -
-
Dejmono bez radši do prde** jo..kdyby zmsi tohle přečetl Ian tak by tě před celým světem zmlátil. Tak nech smPaula napokoji
-
ty urážky si nech pro sebe nebo to napiš k lanovi on je přece teplej ne hahaha
-
I když vlastně to ani není urážka mám asi 36.5-6 stupňů, takže nějakou teplotu mám :DDDDDDDDDDD to je k smíchu??? No dobře směj se mne to nevadí :DDDDDDDDDDDDDDDD
-
Jako tvůj Ian :DDDDDD ne :DDDDDDDDD, ale pokračuj v tom urážení strašně mne ničíš :DDDDD, asi se zasebevraždím :DDDDDDD.
-
-
A propóóó....
PS:jsi blbeccccc....ccccc:-):-);-) -
-
Jo přesně....tady nemáš co dělat!!!!!*16**16*
-
víš co tady vůbec ale vůbec nelez a jdi si k lanovi ty kr--o !!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *10* *10* *10*
-
Auu Och to byla stěra už jsem hledal tu urážku :DDDD, nemáš slov co?? :D Argumenty došli :DD nebo ani nebyli co???? :DD Takže urážky jsi fakt drsná :DDDD Dejmonko (píše se to Damon) A víš co citace:" Urážka ubíra na cti, jen tomu, kdo ji vyřkne." Tak pokračuj.
-
-
milume ho je boži
-
-
ja ho tiez milujem ale strasne moc *14*
-
-
Tak tak přemýšlím...a myslím že jsem trapná s těma vtipama kvízama a drbacím kroužkem...co myslíte???
-
šousty šousty velkýho ptáka musí mít když má takový svaly...chci aby do mě vniknul a udělal mi to ve sprše pěkně péro namazat a do kund* strčit!!!
-
Mr.Wesley ty jsi tak trapná!!!!Dejnom je 1000000000000000lepší neš tem tvůj Stefan!!!
-
-
Dejmonko, dej si facku.. -________- *3*
-
Jestli jsi tady jen proto abys drbala Stefana: VYPADNI!!!!!*16**16**16*
-
Hahaha mohu opravit chyby???
Je to Mrs.Wesley jinak bych byla chlap*1**1* ve slově než se píše ž!!ve slově ten je tam n né m!!!Umíš Česky??A Dejnom *15* je to Damon
-