-
neni on teplej?
-
-
Néèéééé!!!!!!!!to ten tvůj DEJ...bla bla byl teplej!!!*2**2**2**16**16*
-
Jasně že je :D)
-
-
Ahoj ty couro co nevíš nic o tom tvim somer..bla..bla...bla..ty Nevis ze když byl mladší tak byl gay???byl tak posedlej klukama že ho otec dal léčit!!!!!):)):-)
-
-
Ne není! *16*
-
-
paule ty si můj miláček *14*
-
Ahoj lidi já jsem strašná směs na krá*a co má totálně ujetý komenty že jo?!*13**13**13**13*radši bych měla odejít z diskuze...*13*
-
-
Hele to je moje jméno abys věděla ty jedna zlodějko(Damonko)identid jo a máš pravdu jsi směšná Damono*16**16*
-
-
Hmmmm...ale baví mě to !!!!!*1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15*
-
-
-
upíři deníky 6 série za 2 dny :D :-* <3 *14* *3* *3* *3*
-
paul jke ženatý?
-
-
Ano Paul je ženaty,a jeho žena vážne hráje v TVD :) a momentálně je opět další pauza v natáčení takže další díl bude v ČR 16.3. 2012 3x16- 1912
Obsah:
TAJEMSTVÍ VRAŽD SE PROHLUBUJE - Současné vraždy v Mystic Falls připomenou Damonovi podobnou zločinnou horečku, která byla i o století dříve. Ve flashbacích, z roku 1912, Damon vzpomíná na krásnou upírku, Sage, která mu ukázala úplně jiný způsob jeho existence. Šerifka Forbesová varuje Damona, aby se nepletl do jejího vyšetřování, ale on je přesvědčen o tom, že jde po nesprávném podezřelém. Elena a Matt se rozhodnou vloupat do bytu doktorky Fellové, aby našli usvědčující důkazy, které prokáží, že doktorka Fellová je vrahem. Rebekah se z důvodů, které jsou známé jen jí samé, začne zajímat o nalezení jedné z městských nejstarších památek. Nakonec Elena příjde na nový způsob chápání, kam se ubírá její životní cesta a Damon se svěří se svými city Stefanovi.
a producenti říkají že to má být best díl:) na ulož.to typuju že bude už k večeru :) max 17.3 ráno :) jinak spoustu novinek a infa je https://www.facebook.com/pages/The-Vampire-Diaries-Up%C3%AD%C5%99%C3%AD-den%C3%ADky/225849124165473 :) pa *4*
Ps: o díti nic nevím
-
-
Hahaha...Dovol se mi zasmát...*15*
-
-
Nedovolím :DDDDDDDDDDDD *10* *1*
-
-
Je to užasnej, talentovanej a krásnej herec! :-)
Tohle si asi nepřečte, ale všechno nejlepší! :-) -
Paul je ten nejhnusnější koko* který ho jsem kdy viděla ani pořádně hrát neumí!!!!!!!*10* nechápu jak se vám ten vymaštěnej kok*t může líbit IDIOTI!!!!*11**11**11*
-
-
Vždyť Paul je tak úžasnej-ale to je pořát slabé slovo*14**14**14**9**9**9**9**9*
-
vymaštěnej idi*t seš akorát tak ty *16*
-
Ty jedna kra*o!!!co si to dovoluješ!!!sakra jestli se ti nelíbí tak sem ku*va NELEZ!!!!!!!*16**16**16**16**16**16* SAKRA a nechápu co ti jako udělal...pane bože to je blbost!*6*
-
-
Stefbelvamp:
Jsi mrtě trapná!!!!!! -
-
Jo? vážně? Za prvé mne vůbec neznáš a první věc co uděláš je, že se zachováš, jako nevzdělanec a urazíš mne. Za druhé I'm a boy *3*. A zatřetí pokud mne ta urážka měla rozesmát, tak rozhodně svůj smysl splnila *1* *1*
-
-
Paul je fuj...TAJBLÉ!!!
-
-
Jóóó??????No ten tvůj damon není o nic lepší!!!!gay jeden!!!
-
*10*Ještě furt tu jsi???
Trhá mi to srdce když o něm takto mluvíš víš jak já ho miluju???Miluju ho na tolik že skoro u každý ho dílu TVD Brečím!!!!!
-