-
kdy budou davat 5 serii na nova cinema *3* *3* *3* *3*
-
-
Na Nova Cinema budou dávat 5. sérii až v létě:)
-
já sem slyšela že až za rok ale nevím jestli to je pravda !!!
-
-
O pane bože damona mám ráda ale tohle svalnatý zlatíčko ještě mnohem radši!!*14**14**14**14**14**14*
-
Ahoj newite kdy bude davat 5 serie?
-
-
5 sérii začnou dávat na Nova Cinema až v létě, protože nemají dabing
-
-
5série...s dabingem!?*1*
-
-
Nevim
-
-
Paul Wesley je ten nejkrásnější a nejtalentovanější herec který ho jsem kdy viděla zahrál si už ve spoustě filmů nejznámější jsou samozřejmě naše oblíbené UD které má každý moc rád moc moc rád*14**15**15* myslím že to je veliký úspěch vždyť když si představíte že to byl jen malý polský kluk a teď je z něj ten nejkrásnější chlap co něčeho velkého dosáhnul svou pílí a úsilím..měl talent už od dětství herectví se pro něj stala cestou úspěchu a slávy no a z chlapce skoro neznámého který se tak akorát bavil se svými kamarády je slavný člověk který na rohu kdikoli může potkat třeba Katy Perry*1**14**14**14**14* prostě ten fakt něco dokázal a zaslouží si být tu jako osobnost na rozdíl od pitomce z vyvolených...nevím jak to vidíte vy ale já v něm vidím člověka co dřel pro to aby ho znali lidé z celého světa a to se cení!!!!!*14**2*
-
Je pekelně sexxxxy!!!!*15**6**6**7**14**14**14**14**14**14**14**14**14*
-
Navšechno říkám ne na ten test.Mate rádi cendici accole (ceroline) *3* *14* *14* *14*
-
-
Ale nemáš pravdu Klaus bude s Caroline spát*8**8**8**8*takže ANO!!
-
-
NE, Klaus hned potom opustí MF ;)
-
-
Aha*9*
-
-
No ale miluje ji nebo ne??*8**8**8**8**8**8* aby neměl děcko ještě s Caroline*1*
-
-
-
-
Caroline zbožňuju!!!!*3**4**4**4**4*
-
-
už je zase v TOP 10 !!! :)))))) *1* *14* *4* *5*
-
-
Konečně se někdo vzchopil a toho šunta z vyvolených poslal někam!!*1**6**5**5**5**5*5*
-
-
:DD to jo
-
-
-
Test:
Bude Klaus chodit s Caroline?
a) Ano
b) Ne
Miluje v 5.sérii stefan Elenu?
a) Ano
b) Ne
Umře stefan??
a) Ne
b) Ano -
-
Správné odpovědi:
a
b
A
-
-
Didi je *12*
-
Paul je bléééé Paul Veslo!!!!*3*hahahahahaha
-
-
Týjo..to jsem se pobavila. ........asi nejtrapnější koment. -.- Smůla holka. Tedy pokud holka seš.
-
zalez už
-
-
Niall horan
-
-
♥♥♥♥♥♥♥♥♥
-
-
Jak děláš ty srdíčka
-
-
Alt a 3 ;))
-
-
-
-
-
Fakt?noo já Paula začala mít ráda a to jsem tady fakt hooodně urážela.že jo stefbelvamp???*3**10**10**a ty Didi nech Paula být a už vůbec nekritizuj Iana s.
-