-
druhořadý zpěvák
-
druhořadý zpěvák
-
druhořadý zpěvák
-
Pokud máte nějaké fota vkládejte díky:)
-
Holky, našeho miláčka Pavla hrají denně na Rádiu Blaník 👍
-
On ale vždy kytky v pohodě bral od fandů. Taky jsem chodila na koncerty Kroků, takže to vím. Jen jich asi bylo hodně, takže je nemohl pobrat 😉
-
Pavel není "asi", on je pořád krásný chlap.
-
On zraje jako víno, je to pořád moc pěkný chlap 😊
-
Jé, to je skvělé 🙂 Myslím, že jeho hudba má pořád co říct.
-
Já sice přišla o spoustu LP, při stěhování, ale mám jeho kazety. Bohužel si je teď můžu přehrávat maximálně tak na prstu ..
-
No, tuhle kachnu už někdy předtím, než se Pavel oženil, vypustili do éteru nějací "inteligentní" novináři, snad do zpráv...A že neměl zahynout na motorce, ale v autě... Naštěstí to pak druhý den dementovali, Pavel zřejmě byl zraněný, ale živý.. Říká se, že když někoho takhle ostatní "zaživa pohřbí", má pak dlouhý život. Takže tímto Pavlovi přeju spoustu dalších fajn let. Mám ho moc ráda a jeho hudba mě provází od dětství. Nedávno mne jeho písně pomohly dostat se z duševní krize.. Pavle, děkuji moc a zdravím 🍀
Je jen škoda, že Pavel už nezpívá. Ale je to i jinak úspěšný muž. Od roku 2019 je soudcem u Nejvyššího soudu 👍 A pořád je to hezký chlap 🙂
Martina
-
Já si myslím, že právě jeho písně jsou nadčasové a texty mají hloubku. Pavel má skvělý hlas, a talent od pána Boha, který bohužel nevyužívá, což je škoda. Já jeho písně poslouchám pořád, hlavně ty, které nazpíval jako dospělý.
-
Má několik fanklubů, jeden z nich jsem nedávno založila já- mám k tomu své důvody, které vysvětluju na zmíněné Fb stránce.
-
To nemyslíte doopravdy, že ne? Jeho písně jsou úplně jiný level, než písně dnešních rádoby umělců! Pavel má krásný hlas a i texty dávají smysl.
-
Takže, úplná aktualizace, JUDr. Pavel Horňák je od roku 2019 soudcem Nejvyššího soudu a předsedou Senátu.
-
Pavlíku, moc fandím stále a přeji vše nejlepší k brzkým narozeninám, hlavně zdraví, štěstí a pohodu. Martina
-
Pavlíku,moc jsi se měl líbil jako mladičkej klučina a pořád jsem pátrala,kde jsi a co děláš.Náhodou jsem tě objevila na netu a jsem ráda,že o tobě vím.Přeji hodně štěstí to nej,nej,nej v dálším životě.VJ.
-
To byla fajn doba,setkani fanklubu atd..uzivaly jsme si to s Ditou a Kamilou..a tech fotek a zazitku. Písnička pod polštář..ta je úžasná.. Pavle Horňáku,měj se moc dobře..
-
Je mi 55 let ,ráda vzpomínám na pěkné písničky od Pavla Horňáka a když jsou v TV ,tak si je zpíváme spolu s vnoučaty,jsou populární i dnes.
-
Tento človek je užasný zpěvák muluji jeho pisnicky ..vyrostla sem na nich a posloucham je do dneska a to mi je skoro 20 let ..mam je na desce občas si je pustim na gramofonu sou to moje milovane písničky a strasne rada bych ho poznala sobne a vydela jak dnes vypada na živo a jak vypadal dříve :) sem jeho Fanynka :*