-
jo
-
Nejlepší skladby : To se oslaví a Je to senzace! *3* *3* *3*
-
Škoda že už nezpíváš byl jsi skvělej podle mě je nejlepší písnička od tebe kdo ví
-
dobrej
-
Vše nejlepší *4* *4* *4* *4*
-
Přeji vše nejlepší k Vašim narozeninám.
-
http://youtu.be/3xFgPfh2l-8 DAVID a HORŇÁK - JSME SEHRANÍ (1986)
-
Dobrý den nebo třeba ahoj Pavlíku nevím jak se s Tebou setkat ale mam pocit že tě znám ja pochazím z Aše a mám pocit že jste bydleli v Aši taky a tvoje maminka dělala v Doubravě u Aše ředitelku mateřske školky snad se mi povede s tebou spojit nutně potřebuji pomoct ohledně meho zaměstnavatele udělal na mě podvod a ja bych potřebovala poradit jak dostat výplatu kterou micelou zadržel mé jméno je Miroslava Hanzlova bydlím na Kladně napsat mi můžeš na seznam vnoucatka zavinač seznam .cz děkuji za kladnou odpověď
-
Ahoj Pavle,vše nejlepší k narozeninám,hodně zdraví a ať se Ti vše daří.Zdraví Tě Jana z Č.Budějovic.Doufám,Že sem taky vyrazíš s Amforou.Posledně se mi moje rodinka posmívala,že je tahám na fotbal a Ty zrovna nepřijedeš.To už je let,co jsme se neviděli.Ahojky Jana
-
Všechno nejlepší k Vašim narozeninám
-
Pane Horňák vše nejlepší k narozeninám
-
Náhodou jsem narazila na tyhle stránky a jsem ráda, že nejsem jediná, kdo byl ve svých 12 letech nešťastně a platonicky zamilovanej "do Horňáka"! :-) IV
-
přesně jen já měla štěstí že jsem ho mnohokrát viděla jen bohužel nebyl fotoaparát k dispozici mám tu jen zde fota s fan klubu
-
stačí je nafotit bud mobilem nebo digitálním fotákem *4*
-
Myslím si,že až vám dotyčným bude 50 let ,také budete na své mládí vzpomínat jako na tu nejlepší dobu!!!Jo a když vám děti připomenou zabíjení a vraždění bílých koňů,prostituci,krádeže miliard,bezdomovce,gemblery,exekuce,politické vraždy,vraždy na objednávku,sebevraždy z bídy...mám pokračovat???Takže vážený Petře,neboj,čas tě také dostihne a budeš koukat,co vše se na tvou současnost vytáhne na světlo boží!JO,80.léta-DOBA BOŽÍ!!!!!!! *1* *1*
-
Díky za to!!Možná se mi ještě na *stará* kolena splní můj dětský sen se s ním setkat *1* Mám spoustu fotek které tu ani nejsou ale nemám bohužel skener tak to nějak pořeším
-
mylite se Pavel ja nadhernej chlap porad! *1*
-
dobrý večer, tyto stránky mi poradila jedna známá , a jsem tomu moc ráda! Je to už hezká řádka let psal se rok 1983 a mě bylo asi 13 let a Pavlíka jsem viděla v pořadu Hitšaráda.A stal se mojí dětskou láskou, bohužel pouze platonicku:D ale i tak to stálo za to, psali jsme si každý měsíc a já byla snad nejštastnější holka pod sluncem. Protože jsme ale byla v té době hodně introvert, nikdy jsem nesebrala tolik odvahy abych se vypravila na koncert, Stačilo mi že se můžu zaposlouchat do jeho elpíček, která jsem samozřejmě vlastnila všechny:D Dokonce to došlo tka daleko že jsem byla v jeho fanclubu, ale bohužel nikdy jsem neměla příležitost setkat se s ním osobně..konkurence byla veliká:D Ale mít to sebevědomí co je ted určitě bych to ráda napravila... kdyby ještě byla příležitost!Zní to jako dobrý vtip ale byl by to můj splněný dětský sen, který zůstal.......:o) Díky za něj, opravdu na to moc ráda vzpomínám.Babička mi schovávala veškeré dopisy...a ještě kolikrát nadala že nenechám Pavlíka učit, to bylo nějak před jeho zkouškami na práva.DDDTo mu bylo asi 17 a mě 14, no jak říkám legrace. ale opravdu díky za to dětství bez fejsbuku mobilů a ostatních zbytečných vymožeností toto bylo aspoň čisté....:D *3* *14*
-
krásná to doba,zrovna jsem tuhle řekla sve dceri,když se mě ptala kdo byl můj idol jako v jejím věku,odpověděla jsem ji pavel hornak,jak já ho milovala asi tak jak ona ted toho jastina bibra nevim jak se to píše *15*to proto-že mě nezajíma *8* Vůbec není v mediích,ráda bych ho viděla v pořadu nikdo není dokonalý,zkusím tam poslat návrh.
-
Musim říct že když ste byl malej byl ste nádhernej škoda že sem narodila pozdě hned bych si vás vzala kdyby sem byla taky ve vašem věku :D