Přejít na výpis diskuzí

Pavel Horňák

OSOBNOST 11.3.2008 
90 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Občas poslouchám frekvenci a Jiří Pomeje často mluví o M.Davidovi.Také často pouští jeho písničky.Vzpoměla jsem si na P.Horňáka,kterýho jsem v dětsví poslouchala.A dnes bych neřekla,že je soudcem...Chtělo by to zpět oživit a až bude mít Michal vystoupení tak by mohl Pavel se přidat k němu...Nejkrásnější byla Kotě a Šoumen *3*
  • Písnička Zapomen je super moc,moc,pořád si jí pouštím.
  • Re: :-)

*15* perfektní příspěvek. má dcera má skoro 17 a písničky PH pouštím často a jako ty- schodla se se nejlepší je KDO VÍ. PODLE NÍ. já s ním strávila 9 roků-obrazně. zamilovaná po uši. a jsem ráda,když si doma zablbnem,pustíme Páju a valíme to v obyváku. pozdrav všem
  • leninav

Fota

jako koukám že si stahujete fota tak když je používáte tak alespon napište odkud ju budu ráda *7*
  • Re: pavel

ahojky..nemůžu nikde sehnat píšničku s tebou i bez tebe .byl bys tak hodný a poslal mi jí na mail??olí můj mail ajlin76@seznam.cz *3*
  • leninav

:)

Když jsem osobnost Pavel Horňák zakládala tak jsem si ani nepomyslela kolik tu bude lidí a komentářů fota co jsem měla tak jsem dala všechny klipy sem dávám z youtube vlastní nemám pokud vy něco máte fotky či klipy tak je přidejte díky *3*
  • narozky

vše nnnnnneeeeejjjjj *16*
  • přání

Milý Pavle
    Přání k tvým narozeninám hodně štěstí,
    zdraví.Bejvávalo když jsi zpíval
    se skupinou Kroky Františka Janečka
    a spolu Michalem Davidem i tak přání.
    Měj se hezky! *4* *4* *4* *4*
  • Pavel Horňák a jeho písničky

Náhodou jsem narazila na Pavla Horňáka a jeho písničky na youtube.

Doba byla zlá.

Písničky,které jsem si poslechla od Pavla Horňáka, jsou nádherné.

Ještě je mít v mp3 podobě a jsem spokojená.

*5* *14* *5*
  • Re: Re: Re: petra73

Ahojky.písni mi na meila.Přepálím ti je a pošlu pokud budeš chtít.papa *15* *15*
  • Pája je borec

Pájou a Míšou Davidem jsem odkojenej,to co se produkuje dneska je des a hruza,neni nad osmdesatky,mam radost,kdyz mladi dnes napisou,ze se jim nase hudba libi,jeste preci jen ma nekdo hudebni sluch,je jich sice jak safranu,ale zaplatpambu za ne,to co dneska poslouchaji je neco neidentifikovatelneho,usirvouciho a oni tomu,prosim,rikaji hudba a jeste si v tom libuji,az je mi jich lito,ze nemaji poneti,co je krasneho,zneleho
  • Re: No tak to si snad

Tak, tak, lépe bych to nenapsal, plně souhlasím.
  • Re: Prosím

Pokud si dobře pamatuji, tak písničku Narozeniny nazpíval Milan Dyk.
  • Re: No tak to si snad

souhlas ...
  • Pavel

jj to byla doba,škoda že čas nejde vrátit *7* ,ale líbí se mi od něj písnička zapomen *3* je pomalá a nádherná *15*.Podařilo se mi ji stáhnout z netu....
  • S tebou i bez tebe

Nemá někdo videoklip k písničce S tebou i bez tebe? Jestli ano,zkuste ho sem přidat. Dík. Točil se v roce 1987 a vysílal se v Pionýrské vlaštovnce.
  • Re: :-)

Já se Ti ani nedivím, já ty písničky taky šíleně miluju a můžu je poslouchat prostě pořád. Nejradši mám písničku Nápadná. Takže doporučuju: poslouchej dál!
  • :-)

je mi sice teprve 17 a o tehdejší době nevím skoro nic ale jednou jsem se nudila a jen tak jsem na netu na youtube poslouchala písničky a najednou jsem narazila na píseň Kotě a ta se mi velice líbila a tak sem si prostě musela poslechnout i ty další a musím říct že jsou geniální *4* a poslouchám je pořád a asi úplně nejlepší je písnička Kdo ví *3*
  • MS

Jenom aktualizace, pan JUDr. Pavel Horňák již soudí na Městském soudě v Praze, pokud vím tak správní agendu.
  • Re: Pavel

s tim ma spolecneho - chleb a hry- uplatek luze aby mlcela.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit