-
pavel
Pavel zpíval krásně a do dneška ne něho vzpomínám na naše osobní setkání bylo to super jen je škoda že se ta doba nedá vrátit.Do dneška se u nás hrajou u nás na oldies jeho písně *3* a škoda že nezpívá dál...ale mám všechny ted už cd a pořád se dají poslouchat *3* -
Re: Horny
Úplně souhlasím s Leninav. Mám stejný názor, že Pavel si svůj překrásný hlas od nikoho nekoupil a stejně tak i jeho úžasný písně, který poslouchám denně. A je jedno, z které doby pocházejí, vůbec na tom nezáleží, jsou stále stejně krásné. -
Horny
hej lidi co tu řešíte problémy našich pol a jinych co s tím má Pavel společného svůj hlas si nekoupil od nikoho ten je jeho stejně tak jaho písně což sou užasne možná pro nás starší al myslím že i dnes si tu romantiku poslechnou.Neřešte to písně zůstavaji lidi se mini a mnění al myslím že Pavell je stale svůj *3* *3* *5* -
Re: Prosím
myslim ,ze tuhle pisnicku nazpival arnost patek nebo milan dyk,nevim presne ,ale pavel urcite ne *3* .kdysi jsem ji nasla kousicek na you tube -
Pavel
Vážně nechápu, co má Pavel společného s frontama na základní potraviny,s čekacími lhůtami na auta a se strachem mluvit nahlas o čemkoliv. Právě písně z té doby jsou ty nejhezčí, ne jako to ,co se hraje dnes - to se nedá poslouchat. Ikdyž je mi líto, že Pavel už nechce zpívat, jsem ráda,že má smysluplné zaměstnání, které ho baví.Pavle, přeju vše nejlepší do života. -
No tak to si snad
děláte všichni srandu ne? Horňák, David, Tofi, Janeček, Cézar, Hannig, Vávra a spousta dalších nýmandů mohla mít úspěchy jen díky tomu, že propagovali komunistický režim(Poupata apod.) a sami přispívali k tomu, že se sem jiná muzika přes důkladný filtr prostě nedostala(maximálně nějaká předělávka s úchylně stupidním textem. Všechny ty laciné šusťákové obleky, hraní na playback a oplzlý skladatelé a hudebníci s kníry jsou hanba české hudby! Nejhorší na tom je, že někteří z nich stále prezentují své "vize" prostřednictvím pokleslých muzikálů... A ačkoliv Pavla Horňáka opravdu nemám rád, všechen respekt, že se dokázal z toho vymanit a má smysluplné zaměstnání! A všem co, vzpomínáte nostalgicky na tu dobu, vzpomeňte si minimálně na fronty na základní potraviny, čekací lhůty na auta či obyčejná kola, a strach mluvit nahlas o čemkoliv *5* -
Prosím
Prosím nevíte někdo kde bych našla písničku s textem..."Narozeniny dneska máš tak všechno nejlepší "Měl by to nazpívat Pavel Horňák...Pište na email Peggy.007@seznam.cz Moc děkuji -
Facebook Fan Club
Spravila som mu fan page na facebooku, ukazme mu, ze ho stale mame radi *14* -
Jednička:
Pavel je asi pořád krásnej chlap a skvěle zpíval, škoda že s tím přestal, ty dnešní hňupy jako je Sámer může strčit do kapsy. Nemá stále nějaký fanklub, jeho fotku bych brala.Pusu Pavlíkovi. *14* *14* -
to je jedno
je jedno jajá byla doba písně zůstavají a Pavel má písničky moc hezké i nnyní se dají poslouchat stejně tak jako u jiných zpěváků a zpěvaček když jsou hity tak se poslouchají pořád *13* *14* -
Re: Pavel
Nemyslela jsem to zle,věřím,že má Pavel své příznivce stále a je to hezké.Ahoj všem. *14* -
Pavel
Nesouhlasím s tím, že Pavel byl jen nějaká rádoby hvězda. Chápu, že každý má svůj názor, ale pro mě je Pavel pořád ten jeden z nejlepších. Jeho písně jsou prostě úžasný a já je můžu poslouchat třeba denně. On byl opravdu dobrý zpěvák s tím nejúžasnějším hlasem, co jsem kdy slyšela, a taky s velkým talentem. A ten velký úspěch měl proto, protože právě ta jeho muzika byla ta pořádná. -
Pavel
Pavla jsem poslouchala také jako každá holka v 80.letech.Také mi poslal fotku s věnováním,odpovídal na dopisy...,byla jsem na koncertech.Dnes si říkám,že měl takový uspěch snad jen proto,že tu byla velká cenzura,o pořádné muzice jsme neměli šajn.Některým opravdu dobrým bylo zakázáno zpívat a vystupovat v televizi.Dnes mi jeho písně nic neříkají i když mám doma desky,nepouštím si je.Přesto si s nostalgií mě vlastní myslím,že neodmyslitelně patří k době mého dětství kdy nad našimi postelemi byly vylepení Hornáci,Kotvaldi s Hložkem a jiné rádoby hvězdy. *14* -
Sok
nasi mi pred nekolika lety rekli, ze se Pavel zabil na motorce, dneska ctu, ze je mu 41, zije, ma rodinu a vse ok.... mam z toho sok, ale jsem rada ! -
nejlepšíííí
hej mě je 14 ale úplně ho žeru škoda že sem nežila v té době *1* -
Re: Pavel
I já jsem byla jeho fanynka a na období Kroky moc ráda vzpomínám.Akorát,když byl Pavel v Ostravě na 4erné louce (měli tam koncert),dostal P.Horňák velké množství kytek.Když odcházel,vůbec si je nevzal(jak by mělo být dobrým zvykem),nechal to tam vše ležet.Jako-by si toho ani nevážil.No ale na druhou stranu,byl asi hodně mladý a nevěděl,co se sluší a patří. -
Pavel
Já byla také do něj zamilovaná , dokonce jsem jezdila do Prahy do fanklubu.Bylo to fajn,vyfotil se i se mnou a tu fotku mám do dnes pěkně schovanou. *1* -
Re: Re: petra73
Ahojky kdes sis to nechala přepalovat ani nevím že to jde. *4* -
Re: to byla láska
Já jsem do něj byla taky blázen a strašně jsem záviděla své sestřenici jeho plakát nad postelí *14* Vždycky jsem ten plakát u ní celý opusinkovala *1* Když jsem si teď pustila "Kdo ví", byla jsem pěkně naměko *3* -
to byla láska
Já jsem do něj byla blázen asi od druhé do čtvrté třídy.Ještě mám někde doma podepsaný LP,ale už to neposlouchám.Tenkrát mi dal na autogramiádě pusu a já se pak nechtěla mýt,abych tu pusu nesmyla *1*