-
Škola Na Výsluní
Letiště sice Prima přestala vysílat,což mě tedy taky naštvalo, ale Pavla máte nyní možnost sledovat každou neděli na ČT1 v podvečer v seriálu Śkola Na Výsluní. *3* -
Re: ..
kdysi se psalo, ale pak to nechal někdo smazat -
Re: Re: Letšitě
tak já se těšila a ono prd...je 4 nebo 5 dílů to je síla...tedy *16* *8* *5* *10* *9* -
Re: Letšitě
Letiště zrušily,prý kvůli menší sledovanosti!Je to hold tím,že už to bylo a lidi to videli!!!Ale fakt jako...Napřed furt repríza,repríza a ted?Nic!Blbečci z Primy! *16* -
Letšitě
nevíte proč prima přestala dávat letiště? včra nebylo, ve čtvrtek také není a příští týden taky ne.... -
Re: Pavel
Jsem ráda, že Prima zařadila do svého letního vysílacího schématu seriál Letiště. Pavlovi to tam nesmírně sekne. *3* Btw. Od 5. 7. budou na ČT1 v podvečer vysílat seriál Škola Na Výsluní, kde Pavel také Pavel hraje. *3* -
Pavel
tak už nám konečně dávají Letiště!!!! *3* -
Re: Re: Pavel
to by mě taky zajímalo, jestli náhodou někdo neví, kde Pavel hraje???hledala jsem na netu, ale nikde ani zmínka *9* -
Určitě byl rád. Pavel je fakt velkej sympaťák. To mně bylo blbý ho v metru oslovit a pak když jsem vystupovala na konečný, tak mi někam zmizel, abych ho alespoň poprosil o podpis. No, co se dá dělat. Snad se nám opět někdy poštěstí potkat ho znovu a vyfotit se s ním. *3* *3* *3* Ale zážitek to byl výjimečný. *4* Btw. Nevíte někdo, jestli Pavel v současné době hraje v nějakém divadelním představení. Díky. -
Pavel
no to je to , co mě nejvíc štve, protože Pavel vypadal velmi příjemně, tak že si myslím, že fotka by určitě nebyla problém *3* jenže, jak jsem ho viděla a ještě v tak špatném místě, tak jsem ho jen pozdravila a když jsem viděla ten jeho kráásný úsměv, kterým jsme se s mamčou kochali celou cestu metrem, tak už byl pryč *1* tak snad příště *3* -
foto
tak holky příště fotit.....:-)) *15* -
Pavel
no právě, jsem si připadala pak hrozně trapně....se Pavel asi musí hodně bavit, protože ženský na něj asi dost koukaj, to vám nedá na takovýho chlapa se nepodívat...nás tam někdo pozorovat, tak musel mít fakt zážitek *1* ještě, že nejsem z Prahy, protože to byla asi ostuda *1* -
Tak to mohu jen potvrdit. Také jsem měla tu možnost ho vidět na vlastní oči a rovněž v metru. *3* V telce mu to sluší, ale ve skutečnosti je mnohem mnohem hezčí a jeho osobní kouzlo a charisma z něho přímo vyzařuje. *3* *4* -
Pavel
tak dneska jsem měla zážitek...tedy původně jsem myslela, že ho budu mít u muzikálu dracula-po představení jsem stihla ještě ulovit fotku s Danem Hůlkou a Monikou Abs. a odcházela jsem s kráásným pocitem, ale pak jdu na metro a v těch dlouhých strašných jezdících schodech vidím naproti mě Pavla...no jemu to tak seklo, že si toho všimla i moje mamka a obě jsme koukali na něj...z toho štěstí mě napadlo ho, jen pozdravit tak říkám dobrý den a najednou vidím ten jeho frajerský úsměv a pozdravení....holky, ten je opravdu hroozně pěknej a ve skutečnosti vypadá ještě líp než v Tv....jen mě mrzí, že jsem ho nepotkala o minutku dřív nebo dýl, protože na těch schodech jsem ho nestihla ani vyfotit -
sd
ve vkv je strašnějj,děs!
jak to mohl vzít?škoda ho... -
letiště
o prázdninách budou opakovat letiště... -
..
"teda řeknu Vám, co jsem takhle pročítala na netu, tak nemá dobrou pověst. Snad horší než Leoš Mareš......hrozně se o něm píše....." napsala tady jedna slečna
a já se ptám :D o něm se píše??? :D -
? What ?
Nic novýho? :-/ *7* -
Re: Re: ...
v Mecce, no,tak jak to myslím?:D úplně normálně,že to prostě stálo za to,protože se umí odvázat... -
Re: ...
Pavlín, a kde jsi s ním pařila? A co myslíš tím, že to stálo za to?