-
...
měla jsem tu čest s ním pařit a fakt to stálo za to ;))) -
????
jenom jsem nepochopila,to, že v rozhovoru na konci roku 07 potažmo už rok 2008 řek, že nemá stálou partnerku a přitom prý už má Martinu 3 roky .... nejhorší ve vztahu u všech lidí celkově je,když si jeden myslí,že je to úplně jiný vztah než si myslí ten druhý *15* taky se mi to stalo *15* -
Re: tsm středa
prej jak Šula, že si ho lidí s ním pletou *15* dobrý,no až na to,že oba vypadají úplně jinak.....:DDDD -
tsm středa
bude ve středu v top star magazinu...zase nějaká nesmyslná anketa o sexy herce nebo tak cosi :-/ -
Re: ???
z Letiště byl stejně nejhezčí Jarda Plesl!!! -
mě se třeba líbí jako chlap, takovýhle typ chlapů se mi líbí, ale nedokážu říci to, že kdybych se s ním viděla v realu, jak by na mě půsbil a jelsti bych s ním měla také co říci. Tak že třeba 5 minut může rozhodnout, že si řeknu to je ale idiot.... *9* -
Re: Re: Re: ???
tak to je jasný *1* -
Re: Re: ???
hm,to je hodně chlapů,ale někdo je z něj úplně mimo .... *7* -
sympaťák *15* *1* -
???
nechápu co na něm tolik žen vidí!fakt nepochopím! -
Re: Re: Monkey
tak to máš asi dost velkou pravdu,ale myslím si že závist vládně světem kor u tak pěkného a charismatického chlapa a dokonce herce *1* -
Re: Monkey
mam na mysli damy, ktere "kratkodobe" uspely, ale cekaly od toho vic.. -
Monkey
jak to myslíš? -
Re: Re: Re: Re: Re: Pavel
no spis bych rekla, ze to pisou damy, ktere neodmitl napoprve, ale napodruhe uz ano *15* -
jjj,to může být taky pravda,ale on prostě takový je no ;-) -
Re: Re: Pavel
myslím třeba s diskuzí a tak -
já si stejně myslím,že ty negativa píšou dámy, slečny, holky co je třeba odmítl...a oni se s tím nedokážou smířit tak pomlouvají o 106:-)) *1* -
Njn, kdo ví, jak to všechno je, což? *8* -
no,proč?:-Dfakt nechci nikoho urážet,ale protože je blbá!hold ho tak moc miluje no,podlě me,jsou takový ženksý blbý,ale jejich věc! -
Re: Re: Re: Re: Pavel
Tak proč s ním je??? Pokud je fakt tak strašnej (a nemyslím si, že je to tak hrozný), tak jdu o dům dál, ne? Takhle jednoduchý to je *3*