Přejít na výpis diskuzí

Pavel Řezníček

OSOBNOST 31.12.2006 
302 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

měla jsem tu čest s ním pařit a fakt to stálo za to ;)))
  • ????

jenom jsem nepochopila,to, že v rozhovoru na konci roku 07 potažmo už rok 2008 řek, že nemá stálou partnerku a přitom prý už má Martinu 3 roky .... nejhorší ve vztahu u všech lidí celkově je,když si jeden myslí,že je to úplně jiný vztah než si myslí ten druhý *15* taky se mi to stalo *15*
  • Re: tsm středa

prej jak Šula, že si ho lidí s ním pletou *15* dobrý,no až na to,že oba vypadají úplně jinak.....:DDDD
  • tsm středa

bude ve středu v top star magazinu...zase nějaká nesmyslná anketa o sexy herce nebo tak cosi :-/
  • Re: ???

z Letiště byl stejně nejhezčí Jarda Plesl!!!

mě se třeba líbí jako chlap, takovýhle typ chlapů se mi líbí, ale nedokážu říci to, že kdybych se s ním viděla v realu, jak by na mě půsbil a jelsti bych s ním měla také co říci. Tak že třeba 5 minut může rozhodnout, že si řeknu to je ale idiot.... *9*
  • Re: Re: Re: ???

tak to je jasný *1*
  • Re: Re: ???

hm,to je hodně chlapů,ale někdo je z něj úplně mimo .... *7*

sympaťák *15* *1*
  • ???

nechápu co na něm tolik žen vidí!fakt nepochopím!
  • Re: Re: Monkey

tak to máš asi dost velkou pravdu,ale myslím si že závist vládně světem kor u tak pěkného a charismatického chlapa a dokonce herce *1*
  • Re: Monkey

mam na mysli damy, ktere "kratkodobe" uspely, ale cekaly od toho vic..
  • Monkey

jak to myslíš?
  • Re: Re: Re: Re: Re: Pavel

no spis bych rekla, ze to pisou damy, ktere neodmitl napoprve, ale napodruhe uz ano *15*

jjj,to může být taky pravda,ale on prostě takový je no ;-)
  • Re: Re: Pavel

myslím třeba s diskuzí a tak

já si stejně myslím,že ty negativa píšou dámy, slečny, holky co je třeba odmítl...a oni se s tím nedokážou smířit tak pomlouvají o 106:-)) *1*

Njn, kdo ví, jak to všechno je, což? *8*

no,proč?:-Dfakt nechci nikoho urážet,ale protože je blbá!hold ho tak moc miluje no,podlě me,jsou takový ženksý blbý,ale jejich věc!
  • Re: Re: Re: Re: Pavel

Tak proč s ním je??? Pokud je fakt tak strašnej (a nemyslím si, že je to tak hrozný), tak jdu o dům dál, ne? Takhle jednoduchý to je *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit