Přejít na výpis diskuzí

Pavel Řezníček

OSOBNOST 31.12.2006 
302 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: .

asi pěkný egoista *1*
  • .

Ted mamina koupila Pestrý svět a je tam článek o Pavlovi...No, já čuměla jak z jara, jelikož jsem si myslela, že se o něm vůbec nepíše... No titulek jak kráva "8 měsíců bez sexu" :DDD Krátký článek o tom, jak se na podzim rozešel s Martinou a jak vedle sebe nemůže mít úspěšnou ženu... Fascinují ho, ale nedokáže s nimi chodit....:D
  • Nejdou přidat fotky

Proč sem nejdou přidat fotky? Vždycky když nahraju fotku a dám přidat, tak to napíše "Vámi požadovaná stránka na serveru OSOBNOSTI.CZ neexistuje."
  • Re: Re: Re: Re: Re: Přešlapy :-///

*filmbrigade
  • Re: Re: Re: Re: Re: Přešlapy :-///

tak to docela pochybuju, když v přešlapech hraje polovina hercu z letiště, dělá na tom polovina lidí z letiště a je to i od filmbriade!
  • Re: Re: Re: Re: Přešlapy :-///

ty vole a není to jedno?
  • Re: Re: Re: Re: Přešlapy :-///

Jeho postava se jmenuje Robert, protože se tak jmenuje i postava v bristkém originálu Cold Feet, podle něhož jsou Přešlapy napsány. Jména většiny postav zůstala zachována, jen byla převedena do češtiny. Shoda s Letištěm je tedy čistě náhodná.
  • Re: Re: Re: Přešlapy :-///

protože letiště bylo jen jedno
  • Re: Re: Přešlapy :-///

Proč? *7*
  • Re: Přešlapy :-///

to, že se tam jmenuje robert je fakt trapné
  • jitkamorcova

Re: Přešlapy :-///

jo,super,už mi chybí.... *14*
  • Přešlapy :-///

OD BŘEZNA HRAJE V PŘEŠLAPECH *9*
  • Pája

Je to prostě krásnej,sexy a charismatickej chlap.Má krásný oči a úsměv a nejhezčí a nejlepší byl ve VKVéčkách a taky v Letišti.
    Prostě chlap jak má být. *14* *14*
  • Re: Pavel

jo, vazne mu to seklo... a vim, proc *4*
  • Re: Re: Re: Kdopak by se vlka bál

Neco noveho? Zarucene "overeneho?" *1*
  • Re: Re: Kdopak by se vlka bál

mě se ten film také líbil....Pavel je fešák *1*
  • jitkamorcova

Re: Kdopak by se vlka bál

No,tvůj názor - dobrý,beru....Já si přesto myslím,že v dnešní době, kdy se v televizi objevují převážně filmy zahraniční(samé vraždy,násilí...atd), je vzácnost nový český film.Pavel hrál tatínka moc hezky....slušelo mu to....ale Pavlovi to sluší úplně všude...... *14*
  • Re: Re: Pavel a drby

peskuj si své žáčky! *8*
  • Kdopak by se vlka bál

Pro mě absolutně nejnudnější film :-/ Usínala jsem u toho... Myslím, že tu předtím bylo pár příspěvků, kde bylo jak je to super film... WHAT? *7*
    Nic se tam nedělo!
    Prostě film absolutně bez šmrncu, děje...
    Celé jen o tom, jak si holka myslí, že není dcerou své matky...
    Herecké výkony Jitky a Pavla jako vždy skvělé to ano, kamera taky dobrá, ale scénář a film... O bodu
  • Re: Pavel a drby

A já zase myslím, že BYSTE se měla naučit česky, než tu začnete psát. *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit