-
Re: Re: Re: Re: Re: kontakt
ne -
tak hlavne ze vis, ze to, co sype z pusy, je pravda.. a nedela si z tebe srandu - nic ve zlem *3* -
a proč jako ne? nic špatného či nepravdivého jsem neřekla.... jen mi to vůči Řezníčkovi nepříjde vůbec fér, když má takového "kamaráda" na kterého žena mrkne a on jí vysype něco z Řezníčkova soukromí... -
Pavel a drby..
Holky neblaznete a nereste vsechny "zarucene informace", ktere si tu prectete.. Pavel je uplne v pohode chlap, prijemny, zabavny, jasne ze neni svatousek, ale uprimne - ktery chlap (bez zavazku) by byl, kdyz se to samo nabizi, ze?... Presne jak napsala "rouge" - zij a nechej zit.. -
Re: Pavel a drby
Souhlasim. "Zij a nechej zit..." hezke svatky! -
tak to hlavně všude vytrubuj *10* -
Pavel a drby
Já myslím, že by jste se tady měli všichni na sebou zamyslet, než něco vypustíte z pusy.... *8* -
pže říká to co by neměl... a to si říká jeho "kamarád" hahaha -
proc si nevidi do pusy?? -
Re: Re: Re: Re: kontakt
jasně, ale jako ženatý nikdy nebyl, říkal mi to jeho manažer, kterej si ted občas nevidí do psuy:)))) -
Re: Re: Re: kontakt
..a o tom to je, tato diskuze.. spousta zarucenych informaci.. rozvedeny, chodi s Martinou atd.. -
Re: Re: kontakt
nikdy ženatý nebyl! -
mela jsem na mysli, jestli neni jedno to, jestli spolu jeste chodi nebo ne.... -
jak pro koho... -
...a neni to jedno? -
i to je možné, já vím, že spolu chodili, že snad skorko 3 roky *3* -
Re: Re: kontakt
Ja jsem slysela, ze s Martinou uz davno nechodi... -
rozumím a souhlasím...těch drbů tady bylo, dokonce tu původní diskuzi tady nechal někdo vymazat...protože to byl hnus co se tady psalo... -
To je mi jasný,že když je někdo neregistrovaný a nepřihlášený - čili anonym - asi je úplně jedno,co tu vypustí za bludy,já se nebojím prezentovat se zde celým jménem,za své sympatie k Pavlovi se nestydím a za svým názorem si stojím,Pavel je sexy chlap,at je v soukromí jaký chce,mě prostě baví...........mě se prostě líbí..... *14* -
tak at ti to potvrdí dámy co s ním mají zkušenost...i když jen jako bokovky-jak tvrdí...
to že má přítelkyni Martinu - manažerku skupiny Wohnout a Jana Lota je pravda...(teda pokud se teď někdy nerozešli). jsou spolu tuším přes 3 roky...
to není žádný drb....a nic tajného *1*