Přejít na výpis diskuzí

Pavla Vitázková - Ptáčková

OSOBNOST 13.1.2007 
74 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pavlínko vše nejlepší prosím napiš ni na e-meil v.konvalinovahb@centrum.cz dekuji moc mám tě moc ráda a chtela bych se stebou nekdy setkat doopravdy. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14*
  • JE TO NAMYŠLENÁ TUPÁ STARÁ BÁBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *12* *12* *12* *12* *12* *1* *1* *1* *9*
  • vsechno nejlepsi
  • všecno nejlepšíí Pavlínko-Pavlo!!!! hodně štěstíčka, zdravíčka lásky atd.. *14* *14* *14*
    Pavla Vitázková je nejúžasnějšííí herečka všeccch doob!!!! myslím tím v cestách domů! je mi moc líto, že zemřela!!!!:((( myslím v tom seriálu, byla tam mooocinky úžasná!!!!!! já ji prostě zbožnuju!!!!! je k sežrání.. *14* *14* *3* *3* *3*
  • A Všecičko nejlepší mám Vás mooooc ráda
  • Teda pardon já si vás spletla s někým jiným ale v seriálu cesty domů jste byla úžasná
  • Pavla Vitázková-Ptáčková alias Soňa Bernátová je těhotná... proto musela skončit v seriálu Cesty domů
  • Re: Příšerná

Naprosto souhlasím !!!!!
  • Re: Pavla Vitázková

V hrozném seriálu Cesty domů byla atraktivně upravená, je moc hezká, ale v seriálové roli mi připadala tak prkenná, bez výrazu a jako herečka snad nejhorší ze všech. Možná to ale měla ve scénáři a navíc, nikdy jsem ji neviděla v jiné roli, ani v divadle, tak bych třeba změnila názor.
  • Re: Je milá

strašně se mi líbí pavli pořad cesty domu
  • Je milá

Pavlínka je milá a přirozená mladá dáma. Jen mě zarazilo, že pan Černín jí NABÝDL roli. Když někdo píše, má se naučit česky.
  • Re: Pavla Vitázková

pravda bez ni uz to nebude ono je skvela mam ji moc a moc rada *14*

rikame ji labut bez mimik
  • Škoda že končí

Škoda, že Pavla Vitázková v seriálu skončila,že ji scénáristé nedali šanci pokračovat.Byla milým překvapením,mezi okoukanými tvářemi.I kolegové -herci velmi litují,že dál nemůže pokračovat.Komu pak asi vadila?Snad ji zase brzy v něčem uvidíme,a nebudeme muset jezdit až do Brna.Přeji ji vše dobré.
  • Pavla Vitázková

Pavla hrála v seriálu Cesty domů naprosto skvěle.Velmi mě mrzí,že skončila.Bez ní už to nebude ono!
  • Re:je super

Je to super herečka a je hrozná škoda, že už nebude hrát v seriálu.Hrála výborně.
  • Skvělá

Myslím, že hraje skvěle jak v seriále tak i v divadle!!! je sympatická, pěkná.... a mzrí mě že odejde z cest domů!!!
  • nika1979

Re: Re: Pavla Vitázkova-Ptáčková

ja ti dam magora.........tulo jeden...... ja jsem chodila do slovenske školy.........Prš prakticka Rodina škola hochu♥♥
  • Re: Je to nejlepší česká herečka

souhlasím je výborná

Bych chtěla vidět tebe!! Ale ona je dokonalá. Je hezká ...... prosadila se narozdíl od tebe ...TY dokážeš jenom pomluvit a nic víc!! *7* ZÁVIDÍŠ JI!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit