-
Pavla Vitázková
ted jsem ji dlouho nevidela a ted se objevi ,,cesty domu''.je upe skvela.a krasna skoro modelka...
*1* *4* *14* -
Pavla Vitázkova-Ptáčková
Pavla Vitázková-Ptáčková bila hostem.nikdo neni dokonalej M.E
Jiří Adamec...........
bilo to supeeeeeerrrr divala jsem se na tén pořad.......☺☺↓☺☺→##. -
Re: Cesty domů
Chtěla bych tam vidět tebe jak by z tebe mimika a emoce jen sršely. pomlouvat umí každý idiot. -
Pavla
Seriály moc nesleduji, ale přiznám, že v tomto/Cesty domů/ ji to sedí. Mj. Miroslav Etzler je herecká, česká Top a ona velmi sympatická a pohledná žena. Koukám se na to i kvůli ní...... -
No jsem
velmi spokojený, že jí to ten režisér "nabýdl". -
Cesty domů
V pilotním díle Cesty domů hrála strašně. Tak nějak strnule a křečovitě, bez mimiky a emocí, jako mechanická hračka natažená na klíček. Na hlavní roli v seriálu dost špatná volba je nudná jako sousedka od vedle. -
Ahojky
Ahoj zdravím všechny příznivce mojí tety. -
Rozhovor s Pavlou Vitázkovou - Ptáčkovou
Mrkněte na rozhovor s Pavlou:
http://www.moravskatelev ize.cz/spolecnost/pavla-vitazkova/ -
Re: Svatba
Jojo je to už přes rok co se vdala -
Svatba
Všimnul si tu někdo, že se Pavla vdala? Jmenuje se Vitázková *4* Takže ten konec životopisu už asi není aktuální.. -
jste skvělá
moc dobře hrajete sice jsem ty pohádky neviděla ,ale myslím si že jste tam byla skvělá a v redakci a v ordinaci vám to moc slušelo škoda že už v ordinaci nehrajete -
Super
Mě se líbila nejvíc v Redakci, ale je pravda, že sem ty pohádky neviděl -
Duhová panna
Myslím, že tahle pohádka je opravdu povedená, jedna z těch nedělních nejlepších. A Pavla je tam skvělá.. Princezna se zlatým lukem a Princezna z Rimini jsou však taky moc fajn. -
fajn herečka
jste fak nej herečka. v ordinaci super.škoda že ste přestala hrát.a taky ste byla super v pohádce:o princezně se zlatým lukem. hodně štěstí *3*