-
Re: Re: pravopis
Jak si můžeš dovolit někomu nadávat do blbečků, jediný blbeček jsi tu ty, když nevíš, že tam má být měkké i. Podívej se do pravidel pravopisu, když nemáš ani ty nejzákladnější znalosti českého jazyka, ty DEBILE !!! -
příspěvek
Je mi sympatická *4* -
Re: Re: Cesty domů
Mě teda taky nijak zvlášť nenadchla. -
Pavla Vitázková
Zatím jsem ji viděl pouze v seriálu Cesty domů a myslím si, že hraje svou roli velmi dobře. Jen je zajímavé, že v seriálu vypadá jako hvězda, kdežto na fotkách je úplnějiná. Přeji ji hodně úspěchů a další filmy. -
Re: Re: Cesty domů
Zkuste si stoupnout před kameru, s pocitem že vás sleduje několik tisíc lidí, opravdu hračka. Ale je to Váš názor... Jen to zkuste psát jiným stylem, opravdu to není jednoduché *3* -
Re: Re: pravopis
Zajímalo by mě kde jste na to přišel/la... *7* *1* *1* *1* znalost jazyka by měla být na úrovni, ale tak proč ne. Píše se tam měkké i... *3* hezký den -
Re: Pavla Vitázkova-Ptáčková
NAUČ SE LÉPE PSÁT, MAGORE! -
Re: pravopis
Píše se tvrdé ty blbečku!!! -
pravopis
"který ji nabýdl" se píše "í" -
Je to nejlepší česká herečka
Je to nejlepší čeká herečka!!!!!!!! *14* -
Re: Cesty domů
Je to pravda. Hraje strnule, bez mimiky a emoci. -
Re: Příšerná
Mam stejne pocity. -
Re: No jsem
Ty polointeligente,místo kecání do všeho si zopakuj gramatiku *13* -
Tak se přestěhuj magore. -
Re: Příšerná
A ty snad si dokonalá..to bych se divila.. *13* -
Příšerná
Tak tuhle herečku vážně nemusim, je naprosto příšerná. Hezká je, ale hrát neumí a její vystupování je otřesný. Byla v pořadu "Nikdo není dokonalý" a musela jsem to vypnout, protože jak se zadrhávala, přeskakovala v řeči, téměř koktala a byla celkově taková roztěkaná a roztržitá, to bylo hrozný. Ten její příběh neměl žádnou pointu a nebyl ani vtipný. Taky jsem ji viděla v seriálu "Cesty domů" a nikdy více. A divim se, že je v TOP 10...? *16* *16* *16* *10* *10* *10* -
Re: nechápu
já myslím,že je to podle toho,jak si ju lidi často vyhledávají na osobnosti.cz...teď má tam napsaný přes 60000 lidí,tak to bude asi seřazeno podle toho.. -
nechápu
nechápu proč je v 10 nej... osobností
neni žádná hvězda a cesty domů taky nejsou tak skvělý -
jo?! tak si to zahraj líp! bych chtěla vidět tebe jak bys to hrál!!!! Je talentovaná a působí mile. Nemusí být jenom pražáci dokonalí. *5* -
čůs
hele je dobra mno *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*