-
Skvělá
Je skvělá v petrolejkách a v Akvabelách.Je svá,více rolí. *3* *4* -
Je vynikajúca
Je vynikajúca.Veľmi sa mi páči. Kedˇ začne nariekať,zúfať a stresovať sa ..., to nemá chybu.Úžasná herečka. Sympaťáčka. Ulica je dobrá, ale bez p. Tomocovej by to bolo ono. Prajem veľa úspechov... -
Nej
Super herečka,jedna z nejlepších hereček současnosti.Je radost ji vidět v jakékoliv roli. -
Iveta
Milá Pavlo nevím jestli si na mě pamatuješ ale bydleli jsme spolu v jednom baráku Havířov Šumbark jsem Iveta Marková (za svobodná Škrlová) viděla jsem tě v TV a nemohla jsem uvěřit že si to ty. Bavili jsme se hodně s Jitkou Štrochovou, Milena Nogová a její sestra Jarka.... a dělá tvoje sestra herectví nebo už skončila? dej mi vědět ahoj -
Mila Pavlo, stale me utvrzujete v tom,ze jste proste vynikajici herecka .Moc Vam fandim .
-
Kočka
Ahoj Pavli!Jsi super herečka,neskazíš žádnou srandu.Jen tak dál.MÁŠ SUPER SMÍCH
*14* -
Ahoj Pavli, moc ti fandím a fakt smekám,na takovou šoumenku je radost pohledět...... musím se smát s tebou, jelikož tvůj smích je nakažlivý :) držím ti pěsti a ať se ti v životě moc daří. *3* *3*
-
Všechno nejlepší *1* *14* *14*
Taky tak milujete její smích? *1* *1* *1* -
Ahoj Pavlo
Ahoj Pavlo, zrovna dneska jsme se s kámoškou dohadovaly jestli jsi starší než my nebo ne. Závěr byl, že jsme to nepoznaly, ale můžu směle říct, že se na Tebe moc rády koukáme! Miluju Tvoje lítlý role jak v Hrubešovi, tak v Rafťácích. Jsi přesně ten typ se kterým bych za každých okolností chtěl kámošit. Moc Ti držím palce!!! A ženy! My to ještě těm chlapům ukážem! (přinejmeším hned jak zhasnou!) Mám ráda Tvoji energii, která z Tebe fakt sálá, asi jsem podobný typ. tak se měj moc hezky, kdyby ses nudila (asi ne, že?) klidně napiš moc ráda bych pokecala. čus If. -
Velmi příjemný, pozitivní člověk se smyslem pro humor *4* .