-
Pavla má narozeníny mi mame přáni jediný štěstí zdravy *14* *14* *14* *14* *14*
-
Pavla je svělá herečka *1* a můžu se zeptat jaká je její sestra?
-
-
mislim že skvěla.jeji sestra Naděžda *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Pavlo jste pro mě jednička a moc si Vás jako herečku vážím, a né jen jako herečku jste moc prima ženská...přeji hodně úspěchů nejen na divadle ale i v životě. *1*
-
Pavla s fanoušky!!
http://ulice.nova.cz/clanek/novinky/plnime-sny-fanynky-se-setkaly-se-svoji-oblibenkyni-pavlou.html *3* -
ahoj Pavlo
jako Simona v ulici jste skvělá,jen tak dál -
Ahoj
Ahoj Pavli,ty mě sice neznáš,ale já a moje sestra jsme hlídaly tvojí neteř Katku,bydlely jsme na Ulici (tehdá 40 výročí KSČ),nyní 17.listopadu..,můžeš nám nějak pomoci se dostat k číslu na tvoji sestru Naďu?A bydlí ještě vaši rodiče v Havířově?Mám velký zájem se setkat s Naďou a Katkou,ačkoliv vím,že koncertuje,mám taky dceru již 5rokem na konzervatoři a dnes jsem se dozvěděla,že Katka působí pedagogicky na Janáčkově konzervatoři v Ostravě..prosím,napiš mi číslo na Naďu.. -
Všechno nejlepší k narozeninám!!!Přání hodně štěstí,zdraví!!!!!
-
ahojky
ahojky.Chci ti popřát k narozeninám, jsi skvělá herečka, -
Je to dobrá herečka a na postavu nekoukejte. Jí to sluší a je to šoumenka. Nědo je tlustej, někdo hubenej, někdo křivej, někdo rovnej, někdo chytrej a někdo blbej. Každej nemůže být jak barbína Brožová.
-
Milá Pavlo Tomicová,
nyní v prosinci jsme Vás vyděli hrát v HK poprvé a divadlo bylo úžasné.
Těšíme se na Kouli,pokud seženeme lístky(prý je o ně veliká mela).Chceme se smát a smát a smát.Přejeme hodně úspěchů.Jitka a Pavel