Přejít na výpis diskuzí

Pavla Tomicová

OSOBNOST 31.12.2006 
74 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mrzimor

Ulice

Jako Simča z Ulice je bezvadná *14*
  • Čauuuuuuu

Ahojky, Pavlínko. Děkuju ti za ten podpiiiiiiiiis, včera. Je to fakt zážitek, vidět se a poekcat si s tak známou herečkou *4* *4* *4* *4*
  • jáj

ONA SE NARODILA V KARVINÉ JÁ TEŽ!!ONA MÁ NAROZKY 25.06. JÁ TEŽ xD *15*
  • Báječná

Ahoj Pavlo, v Ulici jsi skvělá suprová.Na Pepana se vykašli.Škoda,že nemám takovou báječnou kámošku jako jsi ty hned bych Tě brala jsi báječná humorná a to mám moc ráda.Přeji hodně štěstí v životě hereckém i osobním.Byla bych šťastná jako blecha kdyby jsi se mi ozvala.Opatruj se a držím palce Ahojky fanynka Tanča *14* *14* *14* *4* *4*
  • Pavlínko přeji hodně zdraví a to co píší o tve sestře to jsou zoufalý magoři Hodně si to užij jsi super herečka.
  • tessus

Ano!

Miluju ten její smích *14*
  • Jedna z nejlepší hereček současné doby! *6* http://www.pavla-tomicova.wbs.cz/
  • Pavla je vystudovaná fantastická herečka, která hrála ve vynikajících filmech, přesto,že hodněkrát hrála jakousi přísnou a divokou ženskou je úžasná a ať hrála kohokoliv byla skvělá, protože někdy dračice jsou lepší než nějaký drobný herečíčky, ovšemže vím, že trochu narážím na film Rafťáci, ale tam byla dost výrazná a poměrně hlavní
  • PROSÍM!!!, ozvi se Pavlo na tuto adresu, mám pro tebe důležitou zprávu od Šárky Teichertové-Hvolkové.
  • SUPER!

Já ji viděla v dámský šatně.. to nemělo chybu :-) *1*
    • Re: SUPER!

Dekujem za navsevu ve vinarne bystricka v hk.;-) PRIJDTE ZASE

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit