-
Skvělá
Jedna z našich nejosobitějších hereček.Její Štěpa v "Petrolejových lampách"byla skvělá,pro mě leší,než Ivy Janžurové...a to ten film mám velmi rád!!BRAVO *4* -
přání
Milá Pavlo
Přání k Tvým narozeninám hlavně přání
dobrému zdraví,štěstí,dobré pohody.
V seriálu " Ulice" jsi v roli
Simony naprosto skvělá.Máš dobrou
figuru kladnou roli bezva.Moc Ti
to sluší. *4* *4* *4* *4* -
Ahoj Pavli
Moc se mi líbíš v ulici,nevím jestli si mě ještě pamatuješ ze základní školy,na posledním srazu jsem se s tebou nesetkala,měla jsi malé mimi.Hoj jarka *3* *8* -
Opět zdravíme DOBROU náladou a SMÍCHEM nabíjející Pavlu.Pavlo jen tak dál a už se těšíme na setkání v divadle,popř.na Vámi slibovanou návštěvu v Polici nad Metují. *14* *3* *4*
Zdenek a Maru -
konečnš originální ŽENA, nazdar
Dobrý den paní Pavlo,
ráda bych Vám poděkovala za neodolatelný projev herecký, hlasový, ale hlavně neskutečně optimistický. Moc ráda se dívám na seriál Ulice, teď zejména kvůli Vám, protože se vždycky moc pobavím, resp. i poučím. Přeji Vám mnoho rolí a především zdraví. Marie Žalská -
Pavle
Milá Pavlo
Viděl jsem s vámi několik divadelních představení.I v televizi jste skvělá,myslím že vás čeká slušná kariéra.
Přeji hodně štěstí. -
pf
Pavli,páč jsem ztratil mobil, nemám na Tebe číslo, tak aspoň touto cestou:FŠECKO NEJPČÍ K NAROZENINĚ,dušan -
Jste velice krásná uklízečka v Gymplu s.r.o.Chceme Vás taky za uklízečku a máte hezké kaťata,kdo Vám je šil?
(Hlavně ty červené).:-) -
POZOR !!! POZOR!!! Pouze do zítra 18.3. 2012 do půlnoci můžete hlasovat neboli nominovat na cenu TýTý PAVLU TOMICOVOU v kategorií HEREČKA a to zcela ZDARMA !!! přes hlasovací formulář na http://www.televize.cz/tyty/hlasovani-nominace . 1 funkční emailová adresa rovná se jeden hlas. POZOR své hlasování musíte potvrdit na svém emailu, aby Váš hlas byl započítán !!! Nebo přes SMS( z jednoho čísla 30 SMS) :
Telefonní číslo: 906 15 09 -
Skvělý medailonek Pavly Tomicové natočený Ivou Velíškovou pro pořad víkend! :-D
Odkaz : http://bit.ly/1JZD2iP *3* *3* *3*