Přejít na výpis diskuzí

Pavlína Filipovská

OSOBNOST 22.3.2009 
21 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážená a milá paní Pavlíno,

    vše nejlepší k dnešnímu jubileu

    si dovoluje popřát jeden z Vašich ctitelů 

  • alena2

    Vážená paní Filipovská, vždy jste patřila mezi mé oblíbené osobnosti, v poslední době jsem ale na Vás z vážných důvodů dostala vztek, který jsem ventilovala na webových stránkách paní Heleny Vondráčkové, a to velmi něžným způsobem, který jsem považovala za vtipný - přejmenovala jsem Vás na Philiphovskou (podle známé firmy s elektronikou PHILIPS). Moc se mi tím ulevilo, doporučuji, já jsem za svobodna Rambousková, a spolužáci mě běžně oslovovali Bambásek. Tak jestli na mě máte taky vztek, tak mě třeba taky přejmenujte, prožívat naštvanost nesvědčí(nejen v našem pokročilém věku) našemu zdraví, pokud máte jiný způsob, jak se naštvání zbavit, z duše Vám ho přeju. S pozdravem Ing. Alena Štočková (moje fotka je na těchto webových stránkách k dispozici, tak si mě třeba vytiskněte a přimalujte knír, zase jsem za vola, určitě máte mnoho lepších nápadů!)

  • Jak snadné je, hledat vrahy a teroristy...VŽDYŤ SE NÁM UKAZUJÍ I NA TÉTO SÍTI...kdo se projevuje zuřivostí a neovladatelností, má v kapse otevřenou kudlu a jsou to schizofrenně nemocní jedinci...Chřipka se rozpíná, když se neléčí a tento nakažený druh lidí, nikdo neléčí a nechají je běhat po ulicích...PODLE MĚ, BY MĚLI CHYTAT NA ULICÍCH VŠECHNY FEŤÁKY A ZABAVOVAT JIM POČÍTAČE...ZAKÁZAT JIM ÚČAST NA PC ...To hrůzné chování, kterým se zde ti blbci předvádí, je jen tvrdá droga v nich samých...jaké tresty? DO DÍRY S NIMI, JAKO ZA DOBY KRÁLŮ...ZLO SE Z ROZUMU VYČISTÍ, JEDINĚ BOLESTÍ...mějte se všichni dobře...a přeji v rodině Pavlíny Filipovské a její dcery, zdravíčko...A KDYŽ PAVLÍNKO PŘEJI, TAK SE STANE...ÁMEN+ÁMEN+ÁMEN S NÁMI, SE VŠEMI***
  • Věcná kritika je třeba, byť ji někdo nerad slyší. Z Hradu se stal lihovar, tak to je, tam se nic dobrého nevymyslí.
  • Milá a vážená paní Filipovská, přeji Vám klidné a pokojné vánoční svátky. Do nového roku hlavně zdraví, spokojenost a pro nás, Vaše posluchače, hodně pořadů, kde Vás uslyšíme. Moc ráda Vás poslouchám. A ty Vaše písničky, to je prostě nádhera. Držím Vám palce v pracovním i osobním životě. Vaše posluchačka Nataša.
  • Paní Filipovská, já Vás poslouchám ráda a souhlasím s Vámi. Mějte se moc dobře, přeji Vám poklidné svátky a tady z těch zlých lidí si nic nedělejte, mají nějaké problémy a neumí se s nimi sami vyrovnat.
    Posílám Vám pozdrav, Maruš.
  • Aha, tak protože se paní Filipovská kriticky vyjádřila k prezidentu Zemanovi, už je hodnocena je ta špatná? Myslím, že toho v životě dokázala dost a patří jí projev úcty.
    PS: A co jste v životě dokázali Vy, kteří píšete ty hnusné příspěvky? Co tu po Vás zůstane?
    • No, co by tady po nich zůstalo?! Mastnej flek, možná ani to ne. Kecat na netu umí každej.
  • Paní Filipovská je moc fajn. Příjemná a elegantní. Přeju jí jen vše dobré!
  • Milá Pavlíno.
    Obdivuji se vašim politickým názorům.Jako zpěvačka jste toho moc nedokázala,jako herečka také nic moc a tak jste se začala vyjadřovat k politice.Vaše názory jsou názory nezletilého děvčete.Píšete co všechno má Zeman za nemoce,neměla byste se nejprve zajímat o své zdraví?Je vidět,že by vám lépe vyhovoval za prezidenta Schlafenberg a vy byste mohla mluvit německy.Každý by měl dělat to,čemu rozumí,ale vy to máte těžké,protože podle vašich vyjádření nerozumíte ničemu.
    Milá Pavlínko vzpamatujte se a hlavně probuďte.
    Proč jste takhle nenapadala Husáka,když plno nás sedělo v base?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit