Přejít na výpis diskuzí

Pavol Habera

OSOBNOST 31.12.2006 
477 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..... :-)

ahojte všichni... *4* ...myslim si,že Palo je mocinky hezkej a má skvělý písničky.Ta do superstar se mu vážně povedla,ale asi to tu všechno jenom opakuju... *14* ...normálně kluci z naší třídy na něj snad žárlý,protože všechny holky ze třídy si o něm myslí že je fakt úžasnej.Kluci o něm říkaj,že je blbej,namachrovanej a že je to pitomec...ale sami jsou blbý a namachrovaný... *1*
    • pusiinka5

Re: ..... :-)

to u nás ve třídě říkaj i holky že je trapnej *9* ,ale já s nima nemůžu souhlasit *4*
      • Re: Re: ..... :-)

palisek vadnej a trapnej??? nikdy!!!! je to nej zpevak pride mi MILEJ SIMPATICKEJ PRISNEJ HEZKEJ proste cim je starsi tim je hezci.. (i kdyz zas tak starej neni..) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • skih

Re: Re: ..... :-)

ty holky majmněkdy pravdu *9*
        • pusiinka5

Re: Re: Re: ..... :-)

Hm,,nerada to říkám,ale bohužel joo,,nejvíc mě štve když má pořád něco proti Mirovi a když říká že Chodúr vypadá líp než Lady GaGa,,to je fakt i Lady GaGa hežčí než Chodúr *1* ,nebo ,,skoro vždycky jmenuje na vypadnutí slováka,už mě s tím hrozně štve,,dobrý,má super písničky ale někdy se chová příšerně,,
  • pozdrav PALOVI HABEROVI

MILÝ PAVLE

moc VÁS zdravím musím VÁM říct že jste šikovný chlap že v takovém věku máte už třetí dítě také bych chtěla ale nemůžu mám epilepsiu mám moc děti ráda aled mám doma dvě neteřinky ty mi dodávají sílu žít moje neteř umí hezky zpívat její 7 let také si myslím jak se bude snažit může se dostat do superstar tina.konopcikova@atlas.cz *4*
  • wendy92

Palo

Hlasujte pro Pala jako pro Slavíka bez hranic!! Český Slavík Mattoni!!!
  • ČTĚTE!!

http://vtipy-vesele.wgz.cz/
  • wendy92

Palo je děda???

"Jeho dcera z prvního manželství mu v dubnu 2009 porodila první vnouče."... COŽE??? Jaká dcera z prvního manželství? jaký vnouče? cože? kdo to je o tom nic nwm..
  • Pali je super

Pali je najlepsiiiii spevak aj porotca.A novinari.Aj superstarovsku hymnu napisal perfektnu.A novinari zase u nas vytahuju,ze za kolko pali pytal hymnu.take soamriny pisu lebo mu zavidia aki je super a nemozu prehltnut,ze je pali naj.A si myslim,ze uz velal udi vie co je to bulvar.Len kto ma male iQ tomu veria.
    • Re: Pali je super

Pvol je vážně supera.ty novinářisi fakt vždycky vymyslej něco hnusnýho!!!!má krásnej sametovej hlas a super je písnička mám na teba chut´. *14* *14* *14* *14* *15* *15*
  • dotaz

kdy se vám Palo líbí víc, když je oholený nebo když má vousy? *7*
    • pusiinka5

Re: dotaz

to je ale diskuze,co všechno vy nezačnete řešit *1*
    • 8.ball.8

Re: dotaz

A co Tobě? Líbí se Ti porost, prales, bobřík, či strniště? *5*
      • Re: Re: dotaz

HELE HOCHU, TY MNĚ VŽDYCKY ROZESMĚJEŠ, AŤ MÁM JAKOUKOLI NÁLADU *1* TY TVOJE PŘÍSPĚVKY A NARÁŽKY JSOU FAKT DOBRÝ *1* DOBŘE TYYY *5* *5*

mě se nejvíc líbí tak, jak to má teď v superstar *14*
        • Re: Re: Re: dotaz

mě se taky líbí jak to má ted a myslím že ikdyby byl oholený taky mu to bude slušet ale myslim že z vousama víc ;) *14*
          • africa

Re: Re: Re: Re: dotaz

a mně se líbí pořád *3* moc ráda ho mám *14*
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: dotaz

Aha, mmm *1*

Ty jses ale vadnej....Je mi te lito
        • skih

Re: Re: Re: dotaz

PRESNÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ 8.BALL.8 JE VEDLÉÉÉÉ *5* *5*
  • skih

palo

palo je nejlepsi perotce! *1*
    • wendulka95

pal'o

PAl'O JE VÁŽNĚ ŮŽASNEJ JE STRAŠNĚ HEZKEJ MÁ NÁDHERNÉ PÍSNĚ MUSELA JSEM SI KOUPIT I JEHO CD PŘEJU MU ABY BYL ŠT'ASTNÝ A ABY BYL MALÝ PAUL ZDRAVÝ A ŠIKOVNÝ,HEZKÝ PO TATÍNKOVY
      *4* *3* *3* *14*
      • Re: pal'o

Ano hlasujte na Slavika aj pre Papa lebo u nas na Slovensku zakazali pala volit nielen pala aj tych co nevidali 2 roky album a ty co su skupine.preco.lebo Palovi zavidia a nechu aby vyhral.Chcu aby vyhral ten Zbiro alebo cmorik
    • 8.ball.8

Re: palo

Poprvé s Tebou musím souhlasit, jinak zbytek Tvých názorů stojí za pendrek. *5*
      • pusiinka5

Re: Re: palo

jako se mnou??!!!
        • luciq-dc

Re: Re: Re: palo

ne to bylo na skih *15*
          • pusiinka5

Re: Re: Re: Re: palo

tak to jooo =DD *15*
            • skih

Re: Re: Re: Re: Re: palo

sama si je votevři,když seš tak chytrááá...to nebylo nic na tebe,tak si nemysli... *9*
            • pusiinka5

hlavně ty se nezblázni Skih,protože to vypadá že ty se k tomu už blížíš *1* ,v tvým očích se do tebe všichni zavážejí,tak aspoň otevři oči *15*
            • skih

haHAHAHA!!!!!!!!!!!!§ ABYSTE SE VSICHNI NEZBLAZNILI!!!!!!!!!!!!!!§ NAVIC,CO SE DO ME FURT NAVAZI TEN 8.BALL.8???????'!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! NEBO KDOSI!!! LIDI,NESNAZTESE ME FURT NASTVAT!!! A VY OSTATNI,CO TU JSTE SI TAKY HLEDTE SVYHO...(TI CO JSOU PROTI ME) *16* *16* *16*
    • pusiinka5

Re: palo

no to si piš!!! *1*
  • Palo

Palo je na svůj věk ten nejkrásnější chlap, jaký může být...moc se mi líbí a jeho písničky jsou úúúžasné *14* *14*
    • Re: Palo

Mě se nejvíc líbí Krátke Lásky!!Já ho tomu Slovesku fakt závidim.Strašně bych se s ním chtěla setkat!!Jo a v tý porotě je vážně sexy kost *14* *3* *14* *15* *1*
      • Re: Re: Palo

já nikdy nemůžu z těch jeho úžasných poznámek v superstar*1* , bylo by úžasné se s ním setkat a pokecat si (nereálné) škoda *9*
    • Re: Palo

jj souhlasím svatá pravda je to stéle pěknej chlap *4*

nebejt tý superstar tak asi nebude vědět jak vypadá když ho představovali byla vykulená jak já nevim co prostě je nejlepší nejhezčí a nejvíc krásně zpívá taky bych ho chtěla poznat víc ale kdy *9* *14*
    • pusiinka5

Re: Palo

Áách,souhlasím,neznám nikoho kdo by měl medovější hlas,nejvíc toužím se s ním setkat a poznat ho pořádně,a ne jen z telky,ale to asi nesplní *9* ,ale to je jedno,no prostě úžasný zpěvák...kdybych to prostě měla všechno vypsat,byla bych tu do večerA *15*

naprosto souhlasím,palo je super,hezounek
        *14* jsem do něj blázen,a tky škoda že je mu tolik,kolik mu je...........
        má nádherné písničky♥♥♥ *14*
        milujŮŮŮ a tky nikdy na něj nezapomenŮŮŮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        pstě je úžasnej,chci být slovenka,VÁŽNĚ!
        ale aspon,že žije v Prazeee *14* *14*
        • pusiinka5

Re: Re: Re: Palo

Heh,já sem slovenka není to nic zvláštního *15* věř mi

naprosto souhlasím,palo je super,hezounek
        *14* jsem do něj blázen,a tky škoda že je mu tolik,kolik mu je...........
        má nádherné písničky♥♥♥ *14*
        milujŮŮŮ a tky nikdy na něj nezapomenŮŮŮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        pstě je úžasnej,chci být slovenka,VÁŽNĚ!
        ale aspon,že žije v Prazeee *14* *14*

taky si myslím že palo je super a souhlasím na svůj věk vůbec nevypadá je prostě úžasnej jak vzhledově tak i zpěvem *4*

taky souhlasim palo ma nadhernej hlas a na svuj vek je strasne hezzzzkej!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Domčís

takže, Palo je sexy! NEJLEPSI CHLAP NA SVETE!!! :3 ou.. oh.. :D žeru ho nejvíc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • luciq-dc

Re: Domčís

kradeš mi názory jasný? *15*
      • 8.ball.8

Re: Re: Domčís

Snad ne! *5*
        • luciq-dc

Re: Re: Re: Domčís

v.p.s. *14*
          • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re: Domčís

velmi.překrásný.smajlík ? *4*