-
Jestli mu chcete nadavat tak děte do pi.....
Hele nenadavejte jste pěkni hajzli a děte stym někam jo..... ja osobně na muj věk ho zbožnuju je fajn a libi se mi na něm že je velice upřimny *14* -
-
ROFLÍÍÍÍÍÍÍČEK
Radši ani neříkej kolik Ti je. *5* -
Re: Jestli mu chcete nadavat tak děte do pi.....
a kolik ti je? *1*
-
-
_
Je to borec, jen ať jim dá co proto, nemaj tam lézt ti lidi, když neumí ku*va zpívat. *5* -
nemám čo stratiť
Jednou sme v hudepce psali písemku já sem si začala spívat "nemám čo stratiť" ke mě se všichni přidali a ůča nám vzala písemky a dala nám známku za zpěv. *15*
PS:Habera má úžasný písničky a je nádherej *14* *14* MUCK -
-
Re: nemám čo stratiť
nemá někdo jeho poštovní adresu -
Ano, taky Tě hnojím. *5* -
přelož si co to znamená "muck" *15* *15* *15* *15* *15* třeba na seznamu *15*
-
-
...
ste trapný ti co Palovi nadáváte*8* ,nejdřív se koukněte na sebe,třeba co jste dokázali?Náhodou je Paľo v tý superstar úžasnej,prostě je jen upřímnej,a to vám vadí?Upřímnost nade vše,no ne?PS-Pali moc mě šokovalo jak byl o vás článek,že chcete skončit v superstar,,kdyby jste tam nebyl vy tak by to tam nebylo ono,chápu proč jste chtěl odejít,moc dobře to chápu,ale chtěla bych vám jen vzkázat at se držíte a nevšímáte si těch blbých lidí,moc vám držím palce -
-
Re: ...
úplně s tebou souhlasím, bez Pala by to nebyla ta správná superstar, PALO JE NEJLEPŠÍ!!! *14*
-
-
Pa´lo Habera
Jako jestly mu tu míníte nadávat tak táhněte jinam. Každý má snad právo říct svůj názor ať je jakej koliv. A i když jsou jeho některé poznámky trochu mimo. Tak ti lidi si je zaslouží. Když neumím spívat tak snad nelezu do superstar a polovina co tam byl tak opravdu zpívat neuměly připadámy že se tam jen předvádijou. A ta porota je v pohodě. Pokod nechcete slyšet jejich názor tak tam nelezte !!!!!!!!! -
-
Re: Pa´lo Habera
ja mu nenadavam! doufam ze si to nemyslela vseobecne... *9* *5* *13* -
-
Re: Re: Pa´lo Habera
skih to byla reakce na ty co Palimu nadávaj *15*
-
-
-
nevzdávej to
Palo nevzdávej to bez tebe ty to superstar stratilo še co do tedka má a myslím že by prudce klesla sledovanost... drž se jsi fajn chlap *3* *3* *1* *1* *1* -
habera
taky mam rada haberu ,poslouchala jsem ho uz od mala ,moc se mi libi jeho pisne ale v ty porote mu to moc nesedi ,je namysleny anebo se jen predvadi a je dost sprosty jako porotce se mi nelibi *9* -
-
Re: habera
je to borec *15*
a je hezkej *3* -
Re: habera
tak,tak,jako zpěvák,jo,ale to,co předvádí v tom superstar jako porotce,to je opravdu hnus -
-
Re: Re: habera
bych chtel videt co bys tam vyvadel a laskave kdyz vam palo neni prijemnej tk se nevsimej!!!!!!!!!!!§
-
-
Palo Habera
Palo je fajn a pěknej chlap. Jestli je namyšlený, to si vůbec nemyslím, ale složení poroty se mi taky moc nelíbí. Občas má ztrapňující a zhazující otázky a tohle nás přece ve škole neučili? Měli by jsme se k lidem chovat lépe a né, toještě vysílat v TV! Chování některých členů poroty je občas do nebe volající. Věřím, že je toho taky moc, ale proboha poslouchá vás několik tisíc lidí.Děkuji
-
-
NEEEEEEEEEEJ
Pavol je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjj hezčí
slovenský zpevak.....Je vlastne muj neeeeejlepší a neeeeeeejHEZČÍ zpevak.Mooooocinky ho miluju...je kus...MTSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSMMMMM MMMRRRR!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Paľo
Co vám některým pořád je? *7* ,furt si na něco stěžujete,nelíbí se vám Paľova hudba?Nelíbí se vám jakej je?Tak ho neposlouchejte a nevšímejte si ho,ale furt jenom nadávat jakej je to debil atd...*13* To už je vážně trapný,Paľo je super zpěvák a normal chlap...Jinak přeju hodně štěstí v životě Paľo *3* -
Pavol Habera.
Kdo zná kontakt na p.Haberu?
Stačí email.Ohledně pracovního návrhu.
Nebo cokoliv,kam mohu oznámit nabídku.Neznám kontakty,jsem v zahraničí. -
-
Re: Pavol Habera.
Já bych taky potřebovala kontakt nebo adresu.Dííííííííííkyyyyyy yyy *5*
-