Přejít na výpis diskuzí

Pavol Habera

OSOBNOST 31.12.2006 
472 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super zážitek

Ahojte fanoušci super Teamu! Ve čtvrtek 17.11.2005 jsem byla na tom nejúžasnějším koncertu, který se kdy v Olomouci konal. Díky Teamu jsem do sebe dostala pořádnou dávku energie a euforie, ale nevim jestli to vystačí na další 3 roky. Takže doufám a věřím, že se nám tito SUPER CHALANI přijedou ukázat dříve!!! Mějte se všichni krásně, z Olomouce zdraví Petruška.
  • Dotaz

Jsi dobrej????????????????
  • *16* *16* *16* *16*
  • Palovi

Palo, děkuji ti za skvělý koncert v Liberci. Moc se mi líbil. Vaše staré i nové hity jsou super. Rada bych vás a celou skupinu poznala. Je to bohužel nemožný sen. Snad nám zase přijedete zahrát. Byl jste nastydlý,že ano. Když tak mi napište,prosím.Jste fajn chlap. To je menší poznámka.
  • Všechno nejlepší Palo :) *7*
  • ahoj PALO! Videla jsem te ve slovenské televizi v Super Star.Moc jsi se mi tam libil,rada posloucham tvoje písničky.jmenuji se Lenka ,je mi 13 let,jsem zdravotně postižená.S psanim mi pomáhala maminka.Držim ti i nadále prsty a mnoho krásných písniček ahoj Lenička *3*
  • Luky1987
    Presne anonym máš pravdu a Habera je spevák sám o ničom a žiadna celebrita
  • Ahoj Palo, moc zdravím tebe i celou tvoji rodinu. Tvoje Teamácké písničky poslouchám už od svých 12 let, takže patřím do skupiny teamových puberťaček. Dneska spolu s manželem Petrm vychováme dalšího fandu - šestiletého syna Evžíka, který teď nastupuje jako prvňáček do školy a moc se těžší na svůj první koncert Teamu v Českých Budějovicích. Mimochodem Reklama na ticho jde u nás denně a v pozadí nejsou ani Tři mušketýři.
  • Habera není špatný zpěvák,zamlada válcoval hitparády a na koncertech má vždy plno.Každému se líbí prostě něco jiného.A i Dara a Rytmus jak píšete nejsou jistě špatný lidi,jen dělají hudbu což ani já nemusím teda,nic mi to neříká.Ale někomu asi jo.U mě vede slovenská Tublatanka a z našich miluju Tri sestry-Fanánek,to je borec!Každý máme jiný vkus a tak ani Haberu nezatracujte,je fajn!
  • kirushka97
    Všechno nejlepší :) :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit