-
Všechno nejlepší! Jste skvělý! *14*
-
Habera je dobrý spevák a najlepší slovenský. Rytmusa, Joža Ráža, Michala Davida a tú obludu Daru Rolins neznášam, oni sú ovela horší speváci ako Habera
-
Habera je pan zpevak!!! Zadne urazky ktere tady piste ho nemuzou urazit!!!!!!ten kdo tady pise takove hovadiny je obycejny magor a to jsem jeste slusna!!!!!
-
-
Souhlasím s tebou,Habera je proste pan zpevák!!!
-
-
palo
palo je nejlepsi perotce! *1* -
-
pal'o
PAl'O JE VÁŽNĚ ŮŽASNEJ JE STRAŠNĚ HEZKEJ MÁ NÁDHERNÉ PÍSNĚ MUSELA JSEM SI KOUPIT I JEHO CD PŘEJU MU ABY BYL ŠT'ASTNÝ A ABY BYL MALÝ PAUL ZDRAVÝ A ŠIKOVNÝ,HEZKÝ PO TATÍNKOVY
*4* *3* *3* *14* -
-
Re: pal'o
Ano hlasujte na Slavika aj pre Papa lebo u nas na Slovensku zakazali pala volit nielen pala aj tych co nevidali 2 roky album a ty co su skupine.preco.lebo Palovi zavidia a nechu aby vyhral.Chcu aby vyhral ten Zbiro alebo cmorik
-
-
Re: palo
Poprvé s Tebou musím souhlasit, jinak zbytek Tvých názorů stojí za pendrek. *5* -
-
Re: Re: palo
jako se mnou??!!! -
-
Re: Re: Re: palo
ne to bylo na skih *15* -
-
Re: Re: Re: Re: palo
tak to jooo =DD *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: palo
sama si je votevři,když seš tak chytrááá...to nebylo nic na tebe,tak si nemysli... *9* -
hlavně ty se nezblázni Skih,protože to vypadá že ty se k tomu už blížíš *1* ,v tvým očích se do tebe všichni zavážejí,tak aspoň otevři oči *15* -
haHAHAHA!!!!!!!!!!!!§ ABYSTE SE VSICHNI NEZBLAZNILI!!!!!!!!!!!!!!§ NAVIC,CO SE DO ME FURT NAVAZI TEN 8.BALL.8???????'!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! NEBO KDOSI!!! LIDI,NESNAZTESE ME FURT NASTVAT!!! A VY OSTATNI,CO TU JSTE SI TAKY HLEDTE SVYHO...(TI CO JSOU PROTI ME) *16* *16* *16*
-
-
-
-
-
Re: palo
no to si piš!!! *1*
-
-
Aj ja sa pripajam.Zelm Plainovym okruhlym narodeninam vela zdravicka,stassticka,lask,pohody,Bozieho poozehnania a rodinka ta posluchala a vela novych pesniciek a vela vela koncertov.Ty este hadam nekonci.Len Team.Teba potrebujeme este. *14*
-
je super
je super jak vždycky řekne svuj nazor...
ale já mam radší Martu Jandovou -
Všechno nejlepší,hodně zdraví a štěstí *3* *4* *14* *15* *2* *1* *5*
-
Haberu nemám rád ako celebritu
-
je možné nějak zajistit setkání s Palem Hberou chtěla bych s ním udělat rozhovor do studentského časopisu děkuji. můj e-mail : kikina941997@seznam.cz *3*
-
palo všechno nejlepší k vašim narozeninám