Přejít na výpis diskuzí

Pavol Habera

OSOBNOST 31.12.2006 
472 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo,taky doufám,že tam budou ty jeho krásný slaďáčky,na tom posledním cd mi chybí
  • DD

Milý Paľo, využívám tuto možnost, abych Vám napsala. Poslouchám Vaše cd fakt od mala a můžu konstatovat, že čím novější album, tím lepší písničky.....TO SA STÁVA je fakt nejlepší, jakou jste ve svém životě natočil. I když je mi již 38 let, jsem pořád Vaše věrná fanynka!
    Přeji Vám jen samé úspěchy jak v profesním, tak v rodinném životě.
    Skládejte a natáčejte stále dál, ať máme co poslouchat. Vašich skvělých písniček není nikdy dost!
    Fanynka Dáda *4*
  • borec

nejvetsi borec.mrte hezkej tipek
  • Habera je fajn a velmi dobrý spevák podla mna
  • Habera je môj najoblúbenejší spevák *4* *3*
  • Gratulace

I já se přidávám ke gratulaci k potomkovi.Ze srdce Vám přeji ať roste ve zdraví do krásy a celý život Vám dělá jen radost.
    Ps:já jsem byla na Vašem koncertě v Č.B. 9.5.08 což bylo 4 dny před mým porodem *4*
    Opatrujte se.E
  • Miminko

JE TO HOLCICKA *1* *14* Psali to na novinkach.
    • Re: Miminko

Tak je to kluk a narodil se 31.3. v Podolí.Jmenuje se Paul Henry *4*
    • Re: Miminko

No a prý jí je 5 dní.To je divný že to ještě neprosáklo.Pět dní je přeci jen dlouhá doba na naše paparazi *1*
      Aspoň si jí rodiče užívají v klidu (do dnes) bez těch otravů
  • Jeho písničky mám celkem ráda,jako člověk také sympatický. Ale myslím,že letos je celkem ta Superstar přísná. A někdy by si měl dávat větší pozor, myslím, že v jedné řadě po jeho recenzi někdo spáchal sebevraždu,tak bych na to raději nezapomínala. A taky se mi nelíbí,že někomu dají i 3 další šance, ale jiného hned odvrhnou.
  • Neznásam Michala Davida,Rytmusa,Daru Rolins a Joza Ráza, oni jsou rozhodne horsí zpeváci ako Habera
    • Souhlasím
  • Všetko najlepší k narodeninám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit