-
Pala Habera
Pavol Habera je proste Pala je super spevak hudobnik a secko jeho pesnicky su paradne krasne strasne rad ich pocuvam no co dodat je PARADNY..pls nemate niekdo jeho cele albumy?ked ano a poslali by ste mi ich tak sa mi ozvide dakujem *3* -
Pavol Habera
Pavol Je dobrý zpěvák,muzikant.
Rock,Pop.Sk.Tea m.Na rozhlasových
vlnách,gramofonové desky,CD,DVD,
média,koncerty.S Úctou! -
Pavol Habera.
Kdo zná kontakt na p.Haberu?
Stačí email.Ohledně pracovního návrhu.
Nebo cokoliv,kam mohu oznámit nabídku.Neznám kontakty,jsem v zahraničí. -
-
Re: Pavol Habera.
Já bych taky potřebovala kontakt nebo adresu.Dííííííííííkyyyyyy yyy *5*
-
-
áách
Normálně že jsem z něj úplně posraná :D chodím kvůli němu na superstar a povedlo se mi k němu dostat a je strašně strašně milej a krásnej, až se mi z něho podlamovaly kolena *14* -
-
Re: áách
závidím!!!! :) dala bych cokoliv za to ho aspon jendou v životě vidět :( -
-
Re: Re: áách
nezávidím ! Fanatici !
-
-
-
Už jsou zase v provozu stránky Teamu
-
Prosim
Team- Spravte koncert v Presove. PROSIM -
Slunečný pozdrav Paľovi
*4* Milý Paľo, zdravím Vás z Uničova, města ležícího nedaleko krásné Olomouce.Vaše písničky mě spolehlivě a věrně provázely celou pubertou, smála jsem se při nich i plakala, pomáhaly mi vždy, když mi bylo nejhůř...Všechny umím zpaměti, často jsem si je s Vámi zpívala. Při jejich poslechu jsem snila o krásné romantické lásce *4* a jako řada dívek jsem byla do Vás beznadějně zamilovaná. Teď jsem však našla svoji životní lásku, budu se vdávat a můžu Vám slíbit, že Vašim písničkám budu věrná nadále.Těším se, až vydáte další album-svoje nebo s Teamem. Moc děkuji za skvělý koncert 17.11.05 v Olomouci.Odvázala jsem se jako puberťačka, však jste roztancoval a rozezpíval celou halu.Také vzpomínám na svoji první návštěvu Vašeho koncertu v Jihlavě na letním kině v roce 1993 i na ten předpovodńový olomoucký v 97. roce. Za všechno dík,hodně lásky a štěstí v osobním životě, hodně zdraví, úspěchů a hodně dobrých hudebních nápadů a fanoušků. Zdraví Vás i "kluky" z Teamu Dáša z Uničova. *4* -
*1* Pavole jsem tvá faninka a to proto nejlíp spíváš a chtela bych album tři mušketři.... *15*
-
palo
Palo je prostě super,a já jsem šťastná že slavím narozky ve stejný den jako on,jen jsem o pár let mladší.To ale nemění nic na tom že vypadá stále skvěle,už ho poslouchá i moje 11-letá dcera. *3* *4* -
-
Re: palo
Hh,mě je 13 a taky ho poslouchám *1*
-
-
Ostravský koncert pod holým nebom,bol boží.Aj počasie sa zmilovalo a nerozpršalo sa.Páčilo sa mi,že toľko českých fanúšikov spievalo pekne po slovensky,ešte je poznať,že sme boli jeden štát.Svetelné efekty boli skvelé,ale najlepší bol Paľov spev,prajem mu hodne elánu do budúcej práce. *14*