-
Narozeniny
Habííí..přeju všechno nejlepší a nejkrásnější...=) -
♥♥♥
Ahoj Palo, js úžasný zpěvák, líbí se mi každá tvoje písnička a k tomu jsi tak strašně charismatickej, krásnej a sexy *4* ... co dodat... prostě tě miluju *14* *14* *14* *14* *14* -
Blog
Zdravim, včera jsem si založila blog a je tam krátká úvaha o Haberovi, tak si to přečtěte a když se bude líbit tak hodte koment, díky ;DD http://fatal-evolution.blog.cz/1105 /ne-chci-ho#komentar90205281 -
Bartošová
Dojímá mě,když Palo Habera řekl že měsíc strávil s Bartošovou na nějaké soutěži jak si to hned bulvár vykládá po svém.A ani zmínka o tom že tam s ní byl i Sepeši se kterým chodila.Jsou fakt trapní.Nehledě na to, že si myslím že Habera by o ní nezakopl ani kdyby byla ze zlata. -
-
Re: Bartošová
přesně...to co o něm někdy píšou je děs
-
-
Pre Romana
Pre Romana:A co take si povedal?Hi.No asi take nezmysly,ze vie kritizovat atd.Vsak?Urcite si pisal nepravdy ty Roman.Pali je najlepsiii spevak v Ceskoslovensku aj porotca a velal udi nevie co je kritika a to je problem v Ceskoslovensku.Vsak Roman? -
-
Re: Pre Romana
souhlas s Barčou...proč na něm hledáte..chyby?..jako za to že říká svůj názor tak z něj dělá špatnýho člověka? nechápu vás
-
-
narozeniny
všechno nejlepší k narozeninám *3* -
Všechno néjlepší
Vše néj k narozeninám Paľo *14* *4* *4* -
Palovi
Palo,chci ti popřát vše nelepší,hlavně hodně zdraví k tvým 44.narozeninám.Píšu ti to sice opožděně,ale co se dá dělat. Tak si hlavně užívej života. *5* -
Miminko
Ahoj Palo a Danielo!
Prave jsem si na novinkach precetla, ze se Vam narodilo miminko. Preji Vam jen to nejlepsi. Skoda jen, ze nevim, zda je to dcera nebo syn. *1* -
Pali je super
Pali je najlepsiiiii spevak aj porotca.A novinari.Aj superstarovsku hymnu napisal perfektnu.A novinari zase u nas vytahuju,ze za kolko pali pytal hymnu.take soamriny pisu lebo mu zavidia aki je super a nemozu prehltnut,ze je pali naj.A si myslim,ze uz velal udi vie co je to bulvar.Len kto ma male iQ tomu veria. -
-
Re: Pali je super
Pvol je vážně supera.ty novinářisi fakt vždycky vymyslej něco hnusnýho!!!!má krásnej sametovej hlas a super je písnička mám na teba chut´. *14* *14* *14* *14* *15* *15*
-