Přejít na výpis diskuzí

Pavol Habera

OSOBNOST 31.12.2006 
473 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • luucka

Narozeniny

Habííí..přeju všechno nejlepší a nejkrásnější...=)
  • ♥♥♥

Ahoj Palo, js úžasný zpěvák, líbí se mi každá tvoje písnička a k tomu jsi tak strašně charismatickej, krásnej a sexy *4* ... co dodat... prostě tě miluju *14* *14* *14* *14* *14*
  • Blog

Zdravim, včera jsem si založila blog a je tam krátká úvaha o Haberovi, tak si to přečtěte a když se bude líbit tak hodte koment, díky ;DD http://fatal-evolution.blog.cz/1105 /ne-chci-ho#komentar90205281
  • Bartošová

Dojímá mě,když Palo Habera řekl že měsíc strávil s Bartošovou na nějaké soutěži jak si to hned bulvár vykládá po svém.A ani zmínka o tom že tam s ní byl i Sepeši se kterým chodila.Jsou fakt trapní.Nehledě na to, že si myslím že Habera by o ní nezakopl ani kdyby byla ze zlata.
    • Re: Bartošová

přesně...to co o něm někdy píšou je děs
  • Pre Romana

Pre Romana:A co take si povedal?Hi.No asi take nezmysly,ze vie kritizovat atd.Vsak?Urcite si pisal nepravdy ty Roman.Pali je najlepsiii spevak v Ceskoslovensku aj porotca a velal udi nevie co je kritika a to je problem v Ceskoslovensku.Vsak Roman?
    • luucka

Re: Pre Romana

souhlas s Barčou...proč na něm hledáte..chyby?..jako za to že říká svůj názor tak z něj dělá špatnýho člověka? nechápu vás
  • narozeniny

všechno nejlepší k narozeninám *3*
  • martina81

Všechno néjlepší

Vše néj k narozeninám Paľo *14* *4* *4*
  • Palovi

Palo,chci ti popřát vše nelepší,hlavně hodně zdraví k tvým 44.narozeninám.Píšu ti to sice opožděně,ale co se dá dělat. Tak si hlavně užívej života. *5*
  • Miminko

Ahoj Palo a Danielo!

Prave jsem si na novinkach precetla, ze se Vam narodilo miminko. Preji Vam jen to nejlepsi. Skoda jen, ze nevim, zda je to dcera nebo syn. *1*
  • Pali je super

Pali je najlepsiiiii spevak aj porotca.A novinari.Aj superstarovsku hymnu napisal perfektnu.A novinari zase u nas vytahuju,ze za kolko pali pytal hymnu.take soamriny pisu lebo mu zavidia aki je super a nemozu prehltnut,ze je pali naj.A si myslim,ze uz velal udi vie co je to bulvar.Len kto ma male iQ tomu veria.
    • Re: Pali je super

Pvol je vážně supera.ty novinářisi fakt vždycky vymyslej něco hnusnýho!!!!má krásnej sametovej hlas a super je písnička mám na teba chut´. *14* *14* *14* *14* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší