Přejít na výpis diskuzí

Pavol Habera

OSOBNOST 31.12.2006 
472 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevzdávej to

Palo nevzdávej to bez tebe ty to superstar stratilo še co do tedka má a myslím že by prudce klesla sledovanost... drž se jsi fajn chlap *3* *3* *1* *1* *1*
  • jj

jj je hezký *14* *4*
  • team

koncert v brně byl super
    team je nejlepší sem velká faninka pavola habery
  • pusiinka5

...

ste trapný ti co Palovi nadáváte*8* ,nejdřív se koukněte na sebe,třeba co jste dokázali?Náhodou je Paľo v tý superstar úžasnej,prostě je jen upřímnej,a to vám vadí?Upřímnost nade vše,no ne?PS-Pali moc mě šokovalo jak byl o vás článek,že chcete skončit v superstar,,kdyby jste tam nebyl vy tak by to tam nebylo ono,chápu proč jste chtěl odejít,moc dobře to chápu,ale chtěla bych vám jen vzkázat at se držíte a nevšímáte si těch blbých lidí,moc vám držím palce
    • Re: ...

úplně s tebou souhlasím, bez Pala by to nebyla ta správná superstar, PALO JE NEJLEPŠÍ!!! *14*
  • wendy92

Palo

Hlasujte pro Pala jako pro Slavíka bez hranic!! Český Slavík Mattoni!!!
  • KOncert xD

KOncert Fontána pre ZUzanu v Praze byl suprovej:..Když bude ještě nějaký takový v Praze tak určitě dorazím,to si nenechám ujít *14*
  • 8.ball.8

_

Je to borec, jen ať jim dá co proto, nemaj tam lézt ti lidi, když neumí ku*va zpívat. *5*
  • Palo co posíláš do české republiky lidi na konkurz do superstar,kdyř to tu stejnak nevyhraje,jako ten čurák Jankovič.Děkuji Sabera
  • můj paľo

pala haberu miluju uz dobrou pulku svyho life.coz uz je 15 let. je proste nej:-)
  • Jestli mu chcete nadavat tak děte do pi.....

Hele nenadavejte jste pěkni hajzli a děte stym někam jo..... ja osobně na muj věk ho zbožnuju je fajn a libi se mi na něm že je velice upřimny *14*
    • 8.ball.8

ROFLÍÍÍÍÍÍÍČEK

Radši ani neříkej kolik Ti je. *5*
    • pusiinka5

Re: Jestli mu chcete nadavat tak děte do pi.....

a kolik ti je? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší