-
Palko
Je úplně úžasnej zpěvák s nádherným hlasem,ani bych nevěřila že mu za pár let bude 50.
Je sladkej. *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Palko
Pali je najlespi spevak v ceskoslovensku aj porotca.Velal udi ho pznalo aj pred superstar ale teraz najviac aj deti ho poznaju a to najma v Cechach.A to je dobre.Pali ma vynikajuce koncerty.Uz sa tesim v juni nak oncert do Uherskeho Hradista. A aaron200>Je vidno,ze ty si blazon ako Ozzy ktory nevie spieva a robi skandaliky tak to si asi aj ty taki.A zelam zajtrajsim narodeninam Palovi vsetko najlepsie vela zdravia,stastia,lasky,pohody a vela vela koncertov a aby si este spieval najmenej 20 rokov.
-
-
SI FAJN
Milý Palo!!!
Já i celá naše rodina si myslíme že jsi moc FAJN.Každý ze superstar se tak vyjadřuje no PRISERNE.Jenom ty jsi takový normalný já mám takové lidi v oblibě.Marta Jandová má hnusný názory.VžDYCKY VIDIš PRAVDě DO OčI!!!
Si SUUPPPEEERRR!!!Tvoje sylva *3* -
HABERA
Je krásnej *4* -
palo!
Miluju tě sice nejsi na prvním místě,ale jsi ten druhý nejlepší zpěvák u mně.První je Vilém Čok. -
xD
no včea na tý motorce, to byla prdel, všichni za rockery a on?? Zůstal prostě jako vždy svůj, takových lidí si vážim .. *1* -
Pavol
Pavol Habera je pro mě skvělý zpěvák, porotce a skladatel.V SuperStar byl z porotců pro mě nejlepší, na rovinu řekl co si myslí, jak "nakráčel" v rockovým kole?Luxus, Dara tam ze sebe dělala rockerku, přitom zpívá nějaký popový písničky, typu "Keby som bola princezna Arabela"
Byla jsem na koncertě TEAMu, když bylo Best fo tour 2008 a Paľo byl nejvíc na pohodu, kdybych měla srovnat šoumenství frontmana v TEAMu a Elánu, TEAM vyhrává!!
*3* -
Palo
Palo je bezva, nerada bych se potkala s někým, kdo ho pomlouvá. Tento Zpěvák s velkým Z je stejně starý tak, jako já, takže ho opravdu sleduji od začátku. Byla jsem na koncertech v osmdesáti a na začátku devadesáti létech, na to se nedá zapomenout! *4* -
otcko
otcko vždy ta budem velmi lúbit...navždy -
Jo Habera
Habera se mi líbí jako zpěvák ale taky jako porodce ČeskoSlovenskej superstár!Je tam myslím i nejlepší *1* -
skladatel
Je to naprosto vynikající skladatel.. Muž se ženou snídá od Gotta je skvělá písen, a nejen tato.. fakt je dobrej.. *4*