-
Palo
Palo je na svůj věk ten nejkrásnější chlap, jaký může být...moc se mi líbí a jeho písničky jsou úúúžasné *14* *14* -
-
Re: Palo
Mě se nejvíc líbí Krátke Lásky!!Já ho tomu Slovesku fakt závidim.Strašně bych se s ním chtěla setkat!!Jo a v tý porotě je vážně sexy kost *14* *3* *14* *15* *1* -
-
Re: Re: Palo
já nikdy nemůžu z těch jeho úžasných poznámek v superstar*1* , bylo by úžasné se s ním setkat a pokecat si (nereálné) škoda *9*
-
-
jj souhlasím svatá pravda je to stéle pěknej chlap *4* -
-
nebejt tý superstar tak asi nebude vědět jak vypadá když ho představovali byla vykulená jak já nevim co prostě je nejlepší nejhezčí a nejvíc krásně zpívá taky bych ho chtěla poznat víc ale kdy *9* *14*
-
-
Áách,souhlasím,neznám nikoho kdo by měl medovější hlas,nejvíc toužím se s ním setkat a poznat ho pořádně,a ne jen z telky,ale to asi nesplní *9* ,ale to je jedno,no prostě úžasný zpěvák...kdybych to prostě měla všechno vypsat,byla bych tu do večerA *15* -
-
naprosto souhlasím,palo je super,hezounek
*14* jsem do něj blázen,a tky škoda že je mu tolik,kolik mu je...........
má nádherné písničky♥♥♥ *14*
milujŮŮŮ a tky nikdy na něj nezapomenŮŮŮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pstě je úžasnej,chci být slovenka,VÁŽNĚ!
ale aspon,že žije v Prazeee *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Palo
Heh,já sem slovenka není to nic zvláštního *15* věř mi
-
-
naprosto souhlasím,palo je super,hezounek
*14* jsem do něj blázen,a tky škoda že je mu tolik,kolik mu je...........
má nádherné písničky♥♥♥ *14*
milujŮŮŮ a tky nikdy na něj nezapomenŮŮŮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pstě je úžasnej,chci být slovenka,VÁŽNĚ!
ale aspon,že žije v Prazeee *14* *14* -
taky si myslím že palo je super a souhlasím na svůj věk vůbec nevypadá je prostě úžasnej jak vzhledově tak i zpěvem *4* -
taky souhlasim palo ma nadhernej hlas a na svuj vek je strasne hezzzzkej!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
hE
He is great in superstar and I love him. -
Narozeniny
Všechno nejlepší k narozeninám, mnoho úspěchů a ještě mnoho vydařených koncertů! *4* -
pavol habera
palíčku vše nejlepši k nešním narozeninám mam te strasne ráda a tak to bude navzdy ikdyz budu mít kluka ,proste si promne zivotní láska *3* *14* -
Team v Ostravě
Koncert v Ostravě byl naprosto úžasný, perfektní světelná show, no a Pavol opět nezklamal. Teame jste čím dál tím lepší, jen tak dál, moc vám fandím *14* -
habera
taky mam rada haberu ,poslouchala jsem ho uz od mala ,moc se mi libi jeho pisne ale v ty porote mu to moc nesedi ,je namysleny anebo se jen predvadi a je dost sprosty jako porotce se mi nelibi *9* -
-
Re: habera
je to borec *15*
a je hezkej *3* -
Re: habera
tak,tak,jako zpěvák,jo,ale to,co předvádí v tom superstar jako porotce,to je opravdu hnus -
-
Re: Re: habera
bych chtel videt co bys tam vyvadel a laskave kdyz vam palo neni prijemnej tk se nevsimej!!!!!!!!!!!§
-
-
Palo Habera
Palo je fajn a pěknej chlap. Jestli je namyšlený, to si vůbec nemyslím, ale složení poroty se mi taky moc nelíbí. Občas má ztrapňující a zhazující otázky a tohle nás přece ve škole neučili? Měli by jsme se k lidem chovat lépe a né, toještě vysílat v TV! Chování některých členů poroty je občas do nebe volající. Věřím, že je toho taky moc, ale proboha poslouchá vás několik tisíc lidí.Děkuji
-
-
Domčís
takže, Palo je sexy! NEJLEPSI CHLAP NA SVETE!!! :3 ou.. oh.. :D žeru ho nejvíc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Domčís
kradeš mi názory jasný? *15* -
-
Re: Re: Domčís
Snad ne! *5* -
-
Re: Re: Re: Domčís
v.p.s. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Domčís
velmi.překrásný.smajlík ? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Domčís
jáách *15* můžeš to brát i tak
-
-
-
-
-
-
Pavol Habera
Milý Pavle
Přání k Tvým narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* *4* *4* -
superstar
Palo, děláš to moc dobře. Jsem Tvým fanouškem od mých 15 let. Dneska mi je 44 a pořád si Tě vážím. Už za to že umíš otevřeně říct kritiku. To víš za našich mladých let to nešlo.... Roman Kovalský
P.S. Zůstaň svým! -
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší k narozeninám, Palo *3* *14*