Přejít na výpis diskuzí

Pavol Habera

OSOBNOST 31.12.2006 
472 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neskutečný krásný zážitek z Ostravského koncertu.Někdo takový jako Pavel Habera by rozhodně neměl přestat zpívat.
  • Miluju skupinu TEAM...

Hodně moooc se mi líbí skupina TEAM!Chci se s Palinkem setkat...mám Vás všechny ráda!!!pápá
  • Dopísek

Palo, do tý doby než jsem byla v Plzni na Tvým nejlepším koncertě na kterým som kdy byla jsem se úplně do Těba zbláznila. Mocinky ta milujem hlavně ty Tvoje písničky. Kéž bych uměla slovansky ako Ty. Papinky *14* *3* *14* *3*
  • Přání k narozeninám

Paľo, všechno néjlepší k narozeninám, hodně štěstí, zdraví, lásky a pohody... *3* *14* *3* *8* *4*
  • palo habera

musím souhlasit, Palo je fakt jednička,čím dál lepší *14* ...Palo, jen tak dál!!! *3*
  • Luky1987
    Habera nič moc, ja ho nemusím a zas dalšia naša súčasná celebrita akorát tak o ničom
  • =)

Ahojíík,zdrawím wšecky fanoušky..a samo že taky Palíka=)brouzdala sem jen tag po netu a zjištění,že nejsem jediná stálá a neohrožená fanynka je potěšující.=)Miluju jeho hudbu a písničky..a to už od svých pěti let,kdy sem dostala tehdy první kazetu...Pali si skwělí chlap,doufám že si budu moct koupit další,jistě fantastické cédéčka..gdyby ste chtěli gdokoliw napsat,tag napište,odepíšu aj gdyž to nebude Pali=) P.S.:v Superstar si byl úžasný..=) tag papáčko..čekám na mailíky Martina
  • narozeniny

Milý Palo
    Gratulace k dnešním narozeninám
    hodně štěstí,zdraví a spokojennosti. *3*
  • your-darling

...

všechno nejlepší...:-)
  • Luky1987
    Habera je dalšia naša súčasná celebrita, ktorá stojí za houby *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit