Přejít na výpis diskuzí

Perrie Edwards

OSOBNOST 22.3.2013 
220 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je mi jedno co si o me myslite jestli jsem spravna faninka Zayna nebo ne pravda je takova ze Perrie nemam rada uz co byla ve zkupine little mix a v x factoru nemuzu zato proste je mi nesympatcka tak stejne I Gigi Hadid ale nejsem zas az tak zla abych jim vyhrozvala smrti nebo jim smrt prala takova fakt nejsem a verte mi nebo ne Zayna mam mooooocc rada jsem zkutecna directionerka kdyby Zayn s Perrie byl az do ted tak by me t bylo opravdu jedno to stesti bych jim prala a mozna ze bych si I Perri oblibila ale oni spolu nejsou proto jsem napsala to co jsem napsala ale verte ze Zayn je muj velkej milacek a toho koho by mel rad on tak toho bych si take oblibila
    • *vyhrozovala
  • Perrie je krásná a umí zpívat.. jen by se nemusela líčit tak moc a ty vlasy by si taky nemusela barvit na všechny barvy co jsou, je pěkná platinka i když nemá makeupu jak klaun.. ale fakt jí mam ráda
  • Hodně neště , nezdráví at schcípneš a at se rozejdeš se Zaynem .Tysi ho nezasložíš. *11* mi je s tebe
    • Ty jo tebe bych chtěla vidět jak bys jí to řekla radši sklapni.
    • Holka si děláš p*del ne?? -,- Pezz fakt nadávat nebudeš!!! -,- Tvoje věc že jí Zaynovi závidíš, ale s tím nic neuděláš.... Zayn se s Pezz nerozejde kvůli krávě jako jsi ty. Kdybys byla aspoň trochu DIRECTIONERKA, tak jim to přeješ. Ale né, ty ji přeješ smrt -,- Fakt holka, skoč do zdi a pozdravuj cihly -,- Nebo lépe - Jdi se bodnout -,-
    • tak poslouchej ty kurwo
      perri je uzasna osoba dokazala mnoho veci a ty si tak leda hovinko
      !!!!
      rekni mi co si dokazala ty! krome toho ze si mislis ze ty si ta prava pro zeyna?! *2* *2* *2* *2* tak to asi tezko
      ona a on jsou pro sebe jako stvoreni a oba maji stesti ze jsou spolu? lepsi nez aby byl s takovou kravou jako si ty!!!!
      co si dokazala ty!!! nic
      myslim ze jedine cim by ses mohla v zivote pochlubit je ze si vysrala 10cm hovinko protoze to i si *2* *16*
    • já ti něco řeknu de vidět že buť jenom žárlíž nebo fakt nemáš vkus a přece bude někomu zle ale Zaynovi z tebe a tvých blbých keců
      • mas naprostou pravdu
        ahoj to sem ja
        Nk
        pokud tvoje opravdu sem
        *1* *1* *1* *1*
    • Děláš si prrdel?! Obvykle sprostě nemluvím, ale ty jsi taková p*ča!
      Rozhodně si ho zaslouží a on ji. A jestli to říkáš jen kvůli tomu, že si myslíš, že ty si zasloužíš ho, tak se pleteš, d*vko! Tohle už mě vážně vytáčí, to byla poslední kapka! Nikdy jsem na tohle neodepisovala, ale už mi došla trpělivost! Co si k*rva myslíš, že jsi? Ty si ho nezasloužíš už jen kvůli tomu, co tady píšeš. Jak můžeš někomu přát smrt, jen proto, že jsi namyšlená a drzá krááva?! Takový lidi fakt nechápu! Panebože, tobě on nepatří! Lituju všechny lidi, co s tebou musí žít! A na závěr snad jen: JDI SE LÉČIT!
    • vaness123v
      BOŽE BOŽE BOŽE. *16* *16* *16* *16* *16* Už vás vážně nechápu :) Holka tobě už nic nepomůže :) Tím ,že sem budeš psát ať zemře a ať se rozejde se Zaynem nedocílíš toho ,že si zrovna tebe Zayn vezme za ženu Brouku *3* Akoráde tady ze sebe děláš trapku ;)
  • Little mix mam rada ale one direction mam rači .Me proste vadí že chdí s Perrie
    • souhlas s tebou *1* *4*
    • a proč? *7*
  • nemam ji rada
  • Kvůli ní Zayn odešel z 1D!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *12* *10*
    • No a co. Má ji rád a on si mohl vybrat ji nebo 1D a vybral si ji. A víš vůbec něco o tom??? Já teda jo. Měli svatbu,ale kvůli 1D to pořád rušil...takže ho chápu :)
  • Zaynova budoucí manželka *5* *5* *5*
    • Blesk se probral!!!!! *1*
  • nenávidím tě Perry!!! *10* *10*
    • Prosím nejdřív si vem brejle a podívej se .
    • Si trááápna a nauč sa to Pisat -_- Perrie och *16*
  • to ste také dementné, že neviete, že zasnúbenie môže byť falošné? lol
    • tu si nekdo hraje na chytrou coooo?????????????
    • prosimte drz hubu!!!!!
      radsi se starej o sebe a ty svi panenky jo!!! *16*
  • :DDDDD ♥♥♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit