Přejít na výpis diskuzí

Perrie Edwards

OSOBNOST 22.3.2013 
220 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • víte že možná odstoupí z little mix kvůli své nemoci.
    • Hmm nene ;) .
  • Je hnusná jak psí p***l s protáhlím ksichtem!!!!!!!!!! Ale kuli Zaynovi to přežiju.(dobrej for) *1*
    • Dej sem fotku a uvidíme jestli si hezčí než ona :* Perrie je moc krásná holka s úžasným hlasem a se Zaynem to myslí vážně... pokud tohle píšeš jenom proto, aby si měla šanci u Zayna tak toho nech já jsem taky radši, když jsou single, ale nikde není napsané, že se nerozejdou tak jí přestaň urážet já mám Perrie ráda a chtěla bych aby jim to vydrželo tak jí opravdu dejte pokoj je to česká stránka o osobnostech tak nemusíte jí tady urážet :)
  • výte že perry rozkazuje zaynovy taková svyně
    • A to ti řekl kdo ? Bulvár ?
    • Pravidla pravopisu na tebe! -.-
    • Tak bacha! Jestli věříš těm s*****m co píšou v Bravu tak jsi pěkně blbá!
      Myslíš si že kdyby Perrie (píše se s měkým i) rozkazovala Zaynovi tak že by s ní byl ? Zkus nejdříve přemýšlet na d tím co píšeš a pak to teprve napiš ! Kdyby si věděla tak Zayn je šťastný s Pezz a ty na tom nic nezměníš! Já nemůžu za to že Perrie závidíš Zayna a slávu! Nevěř Bravu !
    • no to jo *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10*
  • je nejhusnější MONSTRUM !!!!!!! a trapka nic vicc :P !!!!!!
    • drz hubu ty pi...skurwena
      podivej se na sebe *1* *1* *1* *1*
    • v tom případě chci vydět tebe
    • vaness123v
      Jsi se zrovna koukala do zrcadla když jsi to psala ? *14* :*
  • Pamätáte si, keď Zayn povedal, že prestane fajčiť, keď nájde jeho 'pravé dievča' ? Stále fajčí, takže Perrie nie je to 'pravé dievča' .
    • Nejsi normální hlavně že ty by jsi ta práva byla
      • mas naprostou pravdu
    • kdyby nebyla ta prava takl by asi neplanovali svatbu omg to je logika
  • Perrie mám ráda :3 Je úžasná a krásná!A myslím si,že se ze Zaynem vůbec k sobě nehodí :/ Můj názor a je mi jedno,že tu budu mít nějaký dislike je to můj názor a já si ho cením ! ;)
  • Mě příde že perrie je o moc hezčí když nenosí ty směšné paruky *9*
  • bellathor1996
    holky můžu vás ujistit že už končej četla jsem že jim to nějak spolu nejde ať se rozejdou pls. PS:jestli jo budu nejšťastnější na světě
    • Ty seš asi pěkně blbá viď?? O.o proč by si nechal dělat tetování kvůli ní kdyby se rozcházely ?? uvažuj trošku logicky děvče ;)
  • čaje zayn je muj bez do pipinky
  • on je muj zlatičko *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit