Přejít na výpis diskuzí

Perrie Edwards

OSOBNOST 22.3.2013 
220 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • omg rozejdi se se zaynem vdyt se k sobe nehodite jste jako kraska a zvire Zayn je ta kraska:D *3* *3*
    • Máš ůůůůůůůůůůůůůůůůůůplnou pravdu. *1*
    • tak ty seš dobrá p*a.
    • nene oni se k sobě hodí až moc!!!!!!!!!!!!!!!!!!! já jim to přeju :)
    • zmlkni ano?? to že se Perrie nelíbí tobě ještě neznamená že se nehodí k Zaynovi. Buď tak laskav/á a zavří tu svou hubu....
  • Slusiv ji to ze zaynem
    • Mnelo to byt ze ji to slusi ze zaynem *14*
  • Umřímně mám Pezz hrozně ráda, ale k Zaynovi se mi prostě nehodí, je to ale jen můj vlastní názor. Třeba El a Lou se perfektně doplňují a souhlasím, že ti dva se k sobě prostě perfektně hodí. Nepřijde vám divné, že Zayn vždy tvrdil, že soukromí je to co by měl nejvíc skrývat. A hned cca po 14 dnech co byli spolu se objevily jejich společné fotky na netě. Například o jeho dvou dřívějších přítelkyní by nikdo nevěděl, kdyby to ty holky sami nepřiznali. Já Perrie respektuji jako jednu z užasných holek z LM, ale k Zaynovi mi ona prostě nejde. :-(
    • Hodí se k němu, jsou skvělí pár, mám je hrozně ráda! *3* *4*
  • bože nechápu vás :) at už si najdou kohokoliv tak vám se to stejně líbit nebude :) měli by jste jim to přát a Perrie je strašně hezká a k Zaynovi se hodí! :) tak nezávidte bože
    • bože se píše s velkým B..jako Bože..kdyby něco..jinak Pezz je pěkná a zajímavá :) ale slušelo jí to bez všech barev na hlavě... *6*
  • Zayn a Perrie niesú zasnúbený. Zayn na Facebook napísal že jej dal prsteň v výročiu.
    • Je to pravda. Jsou zasnoubení. Včera to Zayn potvrdil na twittru. ☺
  • Perrie je moc krásná ( i bez makeupu) a ten hlas... vražedná kombinace :-D nedivím se, že jí Zayn miluje..
  • vypada jako helena vondrackova za mlada, co rikate na tu jejich svatbu ? podle me jdou do toho moc brzo.
  • To je hrozný!!! Mě se vůbec nechce věřit, že to Zayn udělal!!!!!!!!! Perri se k Zaynovi nehodí. Myslím si, že by se k Perri hodil jinej kluk
  • žádný happy ne všechno nejlepší, ale všechno nejhorší jí přejeme: Perrie má narozeniny mi máme přání jediný prosím zhebni, prosím zhebni, prosím zhebni hlavně už ZHEBNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • nesnášim jí *16* Zayn má na lepší :) . Příde mi jako strašně namyšlená krá** která ze Zayna chce udělat úplně jinýho člověka *16*
    • ty by si znej teprve neco udelela
      popravde chudak zayn kdyby mel nekoho jako si ty
      zrudo *1* *1* *1*
    • a bty si jako co když o ní takhle mlvíš tak nejsi o nic lepší
    • jo přesně...
    • Chápu že jí nemusíš ale říkat o ní že je krá** jsi fakt nemusela.Zayn je s ní šťastný a ty bys to měla respektovat.Chce Zayna udělat úplně jinýho člověka?to jako vážně?!Ona je s ním šťastná a on je šťastný s ní,budou se brát a ty s tím nic neuděláš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit