Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Omarovi

Jsi ubožáček a to co tu nacvičuješ dokazuje jen to jak Petrovi závidíš jeho úspěch.My mu fandíme a takovej trapák jako jsi ty nás nenaštve,tak si jdi vopruzovat jinam,tady na tebe není nikdo zvědavej!!!Petr je skvělej a až vyjde nové CD,tak se uvidí!
  • Je sice škoda, žes to nevyhrál, ale ty se určitě nevzdáš.. už se těšim na tvoje cédéčko, protože tvůj styl se mi fakt líbí=o)) Jen tak dál....
  • Proti Petrovi nic nemám ale Vlastík je lepší
  • Peťo,seš fakt dost dobrej a i když jsi nevyhrál seš můj favorit č.1
  • Petr Bemde

Mooooooooooooc se mi líbíš napiš mi e-mail StoklasovaVeronika@seznam.cz pápápápá.....
  • OMAR atd.

OMARE A VY OSTATNÍ, ZA KTERÝ SE VYDÁVÁŠ, KDYŽ TEDA TAK STRAŠNĚ NENÁVIDÍŠ PETRA, TAK PROČ SEM POŘÁD LEZEŠ A ČUMÍŠ NA JEHO KSICHT? JSEŠ NORMÁLNĚ SOCIÁLNÍ VIDLÁK S KTERÝM SE NIKDO NEBAVÍ, TAK MACHRUJEŠ TADY!!! PETR JE NEJLEPŠÍ - KLIDNĚ SE Z TOHO POSER!
  • OMAR atd.

OMARE A VY OSTATNÍ, ZA KTERÝ SE VYDÁVÁŠ, KDYŽ TEDA TAK STRAŠNĚ NENÁVIDÍŠ PETRA, TAK SEM POŘÁD LEZEŠ A ČUMÍŠ NA JEHO KSICHT? JSEŠ NORMÁLNĚ SOCIÁLNÍ VIDLÁK S KTERÝM SE NIKDO NEBAVÍ, TAK MACHRUJEŠ TADY!!! PETR JE NEJLEPŠÍ - KLIDNĚ SE Z TOHO POSER!
  • Petr je naše jednička

Pro nás jsi nejlepší, moc ti fandíme a držíme ti pěsti v tvé další kariéře. Hlavně vydrž a zůstaň tak přirozený a nenafoukaný. Jsi prostě bezva kluk.
  • Petr

Peťo, ty to stejně dotáhneš dál než Vlastík. Jsi lepší a hezčí.
  • Petr

Náhodou on je bezva, hezky zpívá a tančí. Je reprezentativní než Horvát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit