-
Petr je super
Nevyhrál, ale pro mě je stejně jednička. -
omarovi
vetsinou ne,ale nekdy to opravdu dost boli a je mi smutno,i kdyz to ten clovek treba ani tak nemysli-vetsinou mi nenadava ale rika neco co zranuje -
ano budu vadi že tam budu
-
Petr je bezva, přijemný, nenafoukaný, skromný a pěkný chlap, držím Ti Peťo pěsti ať to v životě někam dotáhneš. Zpíváš moc dobře pro mě jsi stejně jednička.
-
to snad není možný
Je vůbec možný, aby všude, kam se hnu, byl ten omar? Buď mám halucinace nebo mi šibe nebo je ten omar "bláznivý fanoušek" Superstar. Mám otázku: Když půjdu na diskusní forum Aliho Amiriho, budeš tam taky? -
pro andreu
andreo BREČIŠ KDYŽ TI NEKDO NADAVA -
omarovi
víš,ono to opravdu není příjemný,takhle někomu nadávat.nevím jestli tys to někdy poznal na vlastní kůži ale často to dokáže ublížit víc než cokoliv jinýho...já s tím mám zkušenosti a nikomu nepřeju aby prožil to co já,(mě sice nikdo přímo nenadával ale bylo to něco podobnýho)potom prostě člověk(taky záleží na povaze)je většinou smutnej,má deprese...opravdu je to hnus. -
dobře
tak dobře vidim že se vam to nelibi nechame toho me ze začatku navadeli kluci fakt -
omarovi
omare uz se te fakt strasne bojim,tresu se strachy z toho cos tedka napsal,ja vim uz davno ze tohle vsechno pises jenom ty,z jednoho prostyho duvodu a uz jsem si tim uplne jista.jo,a urcite me najdes,mezi tema 10 milionama lidma co zijou v ČR,to je opravdu hodně pravděpodobny...a myslim ze bych te zmlatila taky... ses fakt smesnej... -
omarovi
a ty příspěvky píšeš fakt jenom ty,to je jasný jak facka.