Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro hellboy

Hele když tu vadí tak proč lezeš na jeho profil a píšeš do diskuse nevhodný slova? To co píšeš o lidech kteří ho maj rádi platí spíš o tobě. Je ti to jasný nebo ti to mam vysvětlit znovu?
  • otazka

ahoj peto!je mi lito jak te tady urazi.....sice si nebyl muj famorit ale byl si mezi nima....(asi jako treti)! chtela sem se te zeptat kdy budes vydavat CD a jestli ti bylo jedno jestli budes prvni nebo druhej v Superstar2. tak mi prosim odpovez na NoskovaTerka@seznam.cz dik Terka
  • super

ahoj peto,jsi fakt dobrej,pro mě jsi super pořád.ráda tě někdy uvidím,protože jsme skoro sousedé.Jsem z Jakubova.
  • Ahoj Peťo, pro mě jsi Superstar jenom Ty.Skvěle zpíváš, tančíš a navíc jsi hrozně moc sympatický človíček, ...a ten, kdo píše takové ty "hezké věcičky" (a nepochybuju, že je to jeden člověk) je pěkně zamindrákovaný trouba. Každopádně Tobě do budoucna přeju moc moc úspěchů (a doufám, že se někdy taky objevíš ve F-M :)
  • Ahoj, chtěla bych jen říct, že ty směšné nadávky a urážky na Péťu, musel psát opravdu jen nějaký hodně omezený tvor, s velmi nízkým IQ. Protože všichni víme, že Petr je v pohodě a zpívá fajn. Mějte se...
  • Petrovi

ahoj Péto je mi líto že jsi nevyhrál ale hra je hra nevíš kdy budeš vydávat Cd???Určitě si ho koupim tak se měj a napiš díky Joy
  • dodatek

a mimochodem,proc se nepodepises svym jmenem???bojis se,co???
  • pro omara-helliboye

jdi si tam sam,nevim co bych delala u tebe doma.a vubec,co jsi dokazal ty?nic,tak nenadavej nekomu kdo je hezkej,sympatickej a umi zpivat a taky ukaz co umis(krome tohohle kritizovani a nadavani).asi toho moc neni,vid?a krasy jsi taky zrovna moc nepobral,vid?jenom zavidis,debile!!!!!!
  • Number 1 !!!

Milý Petře, pro nás jsi číslo jedna a superstar! I když musíš číst tyhle nechutné a stupidní příspěvky, určitě to k tomu patří a myslím, že Tě to naopak může nakopnout k velkým pofinálovým výkonům! Už se na to všichni těšíme a přejeme hodně úspěchů do budoucna! Jiřina a spol. z Plzně
  • Je znát, že Petr cítí hudbu a umí ji divákům podat. Je to fajn kluk. I když se třeba nestane českou superstar, stane se alespoň superstar pro spoustu dalších lidí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit