Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všem díky

Ani nevíte jak jsem rád,žemě takhle chválíte.Jelikož nemám moc času,nestíhám si prohlídnout všechny příspěvky,ale všem moc moc děkuji za důvěru a doufám,že mi budete posílat hodně hlasů.Jelikož po mě hodně lidí chtěla email,myslím,že jedný holce udělám radost,když ho tady dám.Kristy,můj email je : p.bende@centrum.cz Mějte se! Petr
  • ahoj Peťo, děláš to moc pěkně. Nenech se rozhodit, jsi z nich nejlepší. Víme to všichni :o))) Držím ti palce v Tvé další pěvecké kariéře.
  • drž se maš na to
  • Petr

Jsi dobrej n!
  • Pracujes na novem CD?

Ahoj Petre, rad bych Ti nabidnul 3 pisnicky vcetne docela peknych aranzma. V minulosti jsem pracoval na pisnickach, ktere mj. vydala I. Bartosova na svem CD (Jses muj den, Jsem to ja v predstavach, Nevolej). Pokud budes mit zajem, ozvi se mi prosim na dusan.patroch@volny.cz a napis mi adresu, kam Ti mohu CD s pisnickami poslat. Diky, Dusan Patroch, mobil: 776 013 571
  • Pripravujes Petre CD?

Ahoj Petre, bych Ti nabidnul 3 pisnicky vcetne docela peknych aranzma. V minulosti jsem pracoval na pisnickach, ktere mj. vydala I. Bartosova na svem CD (Jses muj den, Jsem to ja v predstavach, Nevolej). Pokud budes mit zajem, ozvi se mi prosim na dusan.patroch@volny.cz a napis mi adresu, kam Ti mohu CD s pisnickami poslat. Diky, Dusan Patroch, mobil: 776 013 571
  • Péťa

Moje favoritka byla zezačátku Magdaléna Šalamounová. Ty jsi byl takový nenápadný. Pak se mi začala líbít Gába, ale začínám zjišťovat, že ani ona nemá až zas takový kouzlo jako TY! Nejsem jedna z těch fanoušků, co by si udělali cokoli, aby si na tebe šáhli. Ale chci, abys věděl jedno: JSEŠ NEJLEPŠÍ... Prostě správnej řízek :o)))
  • Péťa

Přesně nad tím jsem přemýšlela. Český Kurt Nielsen!!!!! Ale omyl, Petr je ještě lepšíííí!!!!
  • Petře,vyhlídla jsem si tě ještě když vás bylo hodně moc a věřila,že to dotáhneš daleko!Pro mě jsi už superstar ať to dopadne tak nebo tak.Tvůj úsměv je upřímný ne jako slizouna Foreta.Držím ti pěstičky!!!Zpíváš moc dobře,přeji do budoucnosti plno úspěchů.
  • krásný...:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit