Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosení o podpis

ahojky PeŤo! prosím,prosím,prosím,prosím o tvů podpis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!moc tě prosím tvoje Simča
  • Petr Bende

Bende je fakt super.Vybírá si perfektní písničky a zpívá úžasně.Moooooc držím palce a posílám SMS.Pro mě už vítěz je!
  • Petr

Bende je nej!Bende je nej!!!Nemáte někdo mail nebo Petrovu adresu????PPPPPPLLLLLlSSSSss!:§
  • Zvládneš to

Zvládneš to já ti věřím!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ;)

Petr Bende je prostě úžasný!!! Jak jsem ho poprvé viděla, hned jsem si ho oblíbila ;) Má takový divoký pohled a to se mi líbí ;)))
  • Petr je,přestože má hodně odpůrců,pro mě jasný vítěz.Nevím sice, jestli se hodí do této soutěže,ale patří tam,protože jí dává nějaké kouzlo.Nepřetvařuje se,nepředvádí..Má něco, co mě přitahuje, ale neumím to pojmenovat.Tedy kromě hlasu a poctivého zpěvu...
  • superstar

Podle mého nemáš žádného konkurenta, jsi vážně nejlepší.Je vidět,že zpíváš od srdce a myslíš to vážně. Moc ti přeji vítězství.
    • Re: superstar

*5*
  • :)

PÉŤA JE NEJLEPŠÍ!!!! jE TO MOJE SUPERSTAR!!!!! jE NEJ NEJ NEJ!!!!
  • :)

Ahoj Péťo!!!Já si myslím, že jsi nejlepší!!!!! Nechceš mi poslat fotku???? Kdyžtak dík AHOJENKY!!!
  • Bende=superstar!!!

Petr je skvělej, jedinej se tam nepřetvařuje! Zpívá od srdce a je prostě fajn. Dobře se na něj kouká... :-) asi nevyhraje, ale přála bych mu aby došel co nejdál. Zpívá nádherně a umí si sám napsat a zhudebnit písničky a to se musí ocenit. Má jistý charizma a je takovej upřímnej. Věk mi jako problém nepřijde. V neděli byl jeden z nejlepších, vybral si písničku, která je opravdu pro znalce a výběr to byl skvělej. S tímle názorem se nemusíte ztotožňovat, ale myslím, že něco pravdy tam bude. A kdyby se Superstar stal, tak si myslim, že by ho to nesemleleo, jako např, teď Sámera(vím, že se to nedá srovnávat, ale v soutěži sem ho měla ráda, ale co je z něj teď???Fakt mi přestal bejt sympatickej) Podle mě, by finále mělo být: Bende+Horváth ??? Vlasta je taky dobrej! Mějte se tady pěkně

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit