-
To Lara
Hele ty kravo moc neurazej, je dobrej nejen ve zpevu. -
Petře, moc ti fandíme!!! jseš prostě nej!
-
Peťovi moc fandím, je mladý, příjemný, pohodový a talentovaný zpěvák. Je dobře že se doslat do finále, protože ostatní strčí do kapsy:)) Držím palce
-
Peťa je nej
PeŤa je úplně boží jsme ho viděli na vlastní očka. Krásně zpívá je milej, společenskej a prostě nej.Tak nepruďte když ho neznáte!!:) -
Petr Bende=Superstar
Petře,strašně moc ti fandím,seš nej...... -
Petr je ze všech nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!
-
je v pohodě, ne?
Mě se líbí jak zpívá, jak komunikujem jak se chová...je v pohodě, normální a příjemnej borec. netvrdím, že Superstar musí vyhrát, ale je podle mě v pořádku, že jde do TOP 12. -
Bende - SuperStar z Krematoria
Bende a SuperStar? Nedělejte si prdel. Ten se tak hodí maximálně jako zpěvák na pohřby. -
Super človíček
Petr je skvělý člověk, velmi mi svými písněmi, ale hlavně svými slovy pomohl přežít můj poslední měsíc a půl, protože byl pro mě ten měsíc psychicky dost vyčerpávající a když jsem s ním na jednom z jeho pražských koncertů mluvila právě o mých starostech ale i o jiných věcech, tak si ani nedokážete představit jak neuvěřitelně milý, otevřený a zároveň skromný člověk to je, moc si ho vážím má už nadosmrti moje uznání a vděk, protože vážně nebýt jeho, tak už trčím někde v blázinci z důvodů psychického zhroucení(a že jsem k němu neměla daleko!!!)
Takže veeeeeeeeeeelmi moc děkuju Petře jsi zlatý človíček!!!! *1* *4* *3* *14* *3* *4* -
Neni nemocny?
Ma takovou zvlastni barvu pleti. *9*