Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bende

MILUJU petra Bendeho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!je moje Superstar,.,.,.!!!!!!:)))
  • Napiš mi!

Ahojky Péťo, moc ti držim palečky. Jsi úplně skvělej a hrozně jsi mě okouzlil.... Dá se s tebou setkat někde blíž? Nejenom, že tě uvidim v televizi..... Budu ráda, když napíšeš, ikdyž mám asi malou šanci proti davu tvých fanynek.Přeju hodně úspěchů... Pa, posílám pusu Katka
  • to a.t

jedinej trapák,kterej tady je,protože neumí napsat jedinou větu správně česky,seš ty!!!Peťa aspoň umí zpívat!!!!
  • Petr je SKVĚLEJ!Už se těším,až vydá CD.
  • TRAPÁK

Seš to nejhorší z celé soutěže trapak co neumí zpívat stejnej jak savka prostě DĚS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Petr nej

Viděla jsem tě navlastní oči
  • Petr Bende

Fandím Petrovi od začátku,dostal mě tím, že si vybral píseň od Robbieho W.Úžasně to zazpíval.Možná jsem mu nakloněna také proto,že bydlí pár kilometrů ode mě.
  • Černý Kůň

Petr je černý kůň soutěže nejen pana Horáčka, ale i můj. V soutěži je dost dobrých lidí, ale Petr má pro mě nejvyšší charisma. Doufám, že postoupí velmi vysoko. Gábinu Osvaldovou opravdu nechápu. Má poněkud zvláštní vkus na můj vkus. Je holt na tvárné zajíčky. Miri
  • PETR NAŠE SUPERSTAR
  • no comment=(

Podle mě je petr takovej normální...nic ojedinělýho,ale někdy se mi fakt líbilo když zazpíval...Nejsem ani pro ani proti...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit