Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Petr

Náhodou on je bezva, hezky zpívá a tančí. Je reprezentativní než Horvát.
  • Petr je super

Nevyhrál, ale pro mě je stejně jednička.
  • omarovi

vetsinou ne,ale nekdy to opravdu dost boli a je mi smutno,i kdyz to ten clovek treba ani tak nemysli-vetsinou mi nenadava ale rika neco co zranuje
  • ano budu vadi že tam budu

• Petr je bezva, přijemný, nenafoukaný, skromný a pěkný chlap, držím Ti Peťo pěsti ať to v životě někam dotáhneš. Zpíváš moc dobře pro mě jsi stejně jednička.
  • to snad není možný

Je vůbec možný, aby všude, kam se hnu, byl ten omar? Buď mám halucinace nebo mi šibe nebo je ten omar "bláznivý fanoušek" Superstar. Mám otázku: Když půjdu na diskusní forum Aliho Amiriho, budeš tam taky?
  • pro andreu

andreo BREČIŠ KDYŽ TI NEKDO NADAVA
  • omarovi

víš,ono to opravdu není příjemný,takhle někomu nadávat.nevím jestli tys to někdy poznal na vlastní kůži ale často to dokáže ublížit víc než cokoliv jinýho...já s tím mám zkušenosti a nikomu nepřeju aby prožil to co já,(mě sice nikdo přímo nenadával ale bylo to něco podobnýho)potom prostě člověk(taky záleží na povaze)je většinou smutnej,má deprese...opravdu je to hnus.
  • dobře

tak dobře vidim že se vam to nelibi nechame toho me ze začatku navadeli kluci fakt
  • omarovi

omare uz se te fakt strasne bojim,tresu se strachy z toho cos tedka napsal,ja vim uz davno ze tohle vsechno pises jenom ty,z jednoho prostyho duvodu a uz jsem si tim uplne jista.jo,a urcite me najdes,mezi tema 10 milionama lidma co zijou v ČR,to je opravdu hodně pravděpodobny...a myslim ze bych te zmlatila taky... ses fakt smesnej...
  • omarovi

a ty příspěvky píšeš fakt jenom ty,to je jasný jak facka.
  • všem debilům(omar....)

aspoň se naučte psát,debilové a nechte elišku na pokoji.jste fakt čuráci a jste uplně nemožný,kreténi.můžete říct svuj názor ale normálně a ne takhle.Jste fakt idioti a navíc neumíte ani česky tak radši držte huby a nechte na pokoji slušný lidi a hlavně petra vy jste nic nedokázali tak se jděte zahrabat jste fakt trapní tak že už to víc ani nejde
  • omarovi alias karlovi,honzovi...

ses taaaak strasne trapnej...a kvuli tobe sebevrazdu pachat nebudu,tu radost ti neudelam ty...(domysli si cokoliv protoze na tebe je kazdy sprosty slovo slaby)a taky,kdybych te nekdy nahodou potkala(podle toho ze ty asi budes ten nejhorsi,nejhnusnejsi,nejdebilnejsi... clovek jakyho sem kdy potkala)tak abych te nezmlatila ja,ty idiote jeden hnusnej.a stejne tyhle radoby prispevky pises jenom ty,takze zase vymysli naky novy jmeno,at te nekdo nepozna...(promin,zapomnela sem ze ty nemas mozek takze ani myslet nemuzes...)ses debil,debil,debil...
  • pro k.

dik,ty to aspon reknes slusne ze se ti nelibi a je to tvoje vec.me se petr taky nejak extra nelibi ale ze bych mu musela nadavat...tak spatnej zas neni a je to taky trapny a ubohy.a tyhle debilove co tady pisou fakt neumi absolutne nic,ani psat,jak tady pozoruju a jejich IQ je v hlubokym minusu takze...co se od nich da cekat?(stejne to pise jenom jeden z nich)a jsou podle me mentalne hodne zaostali ale oni za to nemuzou,ze maj tak pitomi rodice kteri je nenaucili ani psat,ani mluvit bez sprostych slov,a bohuzel ani myslet... rodice se proste nikdy nezaprou a tihle dementi jsou toho dukazem...
  • mě se teda Bende vůbec nelíbí a zpíva podle mě děsně a je hnusnej, ale to jak tady nadáváte (nebo nadaváš)elišce už je přehnaný a hodně trapný! Tak co to mě budeš taky posílat stokrá do prdele ty zamindrákovanej idiote!
  • ty gabino nejšeš al dhabba jak si řikala stoupnout do televize
  • chtel bych se zeptat

gabino ty šeš al dhabba že jo ?
  • omarovi

mam dojem ze uz jsem ti jednou rekla ze k tobe domu NEPUDU,debile negramotnej...
  • ODPAD SPOLEČNOSTI

JE VELICE ZAJÍMAVÉ, ŽE TI MLADÍ PÁNOVÉ, CO JSOU TAK SPROSTÍ, JSOU NAVÍC NAPROSTO N E G R A M O T N Í !!! MOHLI BYCHOM JIM ODPUSTIT NAPŘ. ČÁRKY A PODOBNÉ ZÁLEŽITOSTI - S TÍM MÁ PROBLÉM VÍC LIDÍ, ALE ONI NEZVLÁDAJÍ ANI ZÁKLADNÍ SLOVA. NO ŘEKNĚTE, NENÍ VTIPNÉ TŘEBA: SPÍVAT (zpívat)???
  • gabine a elisce

jasne holky,uplne s vama souhlasim,ale oni sou proste nenapravitelny a chtej na sebe upozornit timhle zpusobem pac to jinak neumej a zpivat...bych je radsi ani nenechala protoze by nam taky mohly prasknout usni bubinky nebo bysme se treba mohly poblejt z jejich ksichtu,kdybysme je videli treba v SS nebo kdekoliv jinde...proste maji silacky reci ale neumi mluvit jinak nez sproste a na nic jinyho se ani nevzmuzou,pac sou to proste debilove.ale to je fuk,opravdu na jejich pocity menecenosti a podobne nejsme zvedavi...at navstivi psychiatra,fakt ze jo!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit