-
Je znát, že Petr cítí hudbu a umí ji divákům podat. Je to fajn kluk. I když se třeba nestane českou superstar, stane se alespoň superstar pro spoustu dalších lidí.
-
petr bende:-)
mam pocit,ze ty vulgarni prispevky pise jeden clovek kterej si porad meni jmeno,strasne zavidi protoze sam nic neumi tak je vzteklej ze je nekdo lepsi nez on,nemyslite?jo,jeste k petrovi:zpiva dobre a je i hezkej ale myslim ze vlastik je lepsi a bude superstar-pro me je peta takovej moc obycejnej a nevyraznej.ale nic proti nemu nemam,jsem rada ze je ve finale...tak uvidime v nedeli,jak to dopadne... :-)zdravim -
\"1\"
Peťo, seš jednička, držím Ti palce a posílám SMS co můžu, ať Ti to vyjde. Libíš se mi , jak zpíváš i jak vypadáš. -
diky zas
diky všem fanouškum za podporu a jestli chcete brnknete 602 972 313 -
Bende je nejlepšííííííííííííí
-
supr
Ahojky Péťo, od začátku to vím....jsi prostě nejlepší!!! -
pozdrav
ahoj kdy budes v ujezdě -
Ahojky jseš fakt skvělej už od začátku ti držim palce,pozdravuj ode mě i Vlastíka Máťulinka
-
Péto,si cool rocker
-
Díky Péťo...
-
Jseš milej
Fandila jsem Ti už, když Vás bylo moc, a je fakt, že jseš kolo od kola lepší. Ty a Vlasta Horváth patříte určitě do finále!!! Ale to už je jedno, kdo vyhraje, myslím, že už máš dobře našlápnuto a přeju Ti moc, aby se Ti moc dařilo jak hudebně tak i v soukromém životě. Marcela z Hranic. -
Všem díky
Ani nevíte jak jsem rád,žemě takhle chválíte.Jelikož nemám moc času,nestíhám si prohlídnout všechny příspěvky,ale všem moc moc děkuji za důvěru a doufám,že mi budete posílat hodně hlasů.Jelikož po mě hodně lidí chtěla email,myslím,že jedný holce udělám radost,když ho tady dám.Kristy,můj email je : p.bende@centrum.cz Mějte se! Petr -
ahoj Peťo, děláš to moc pěkně. Nenech se rozhodit, jsi z nich nejlepší. Víme to všichni :o))) Držím ti palce v Tvé další pěvecké kariéře.
-
drž se maš na to
-
Petr
Jsi dobrej n! -
Pracujes na novem CD?
Ahoj Petre, rad bych Ti nabidnul 3 pisnicky vcetne docela peknych aranzma. V minulosti jsem pracoval na pisnickach, ktere mj. vydala I. Bartosova na svem CD (Jses muj den, Jsem to ja v predstavach, Nevolej). Pokud budes mit zajem, ozvi se mi prosim na dusan.patroch@volny.cz a napis mi adresu, kam Ti mohu CD s pisnickami poslat. Diky, Dusan Patroch, mobil: 776 013 571 -
Pripravujes Petre CD?
Ahoj Petre, bych Ti nabidnul 3 pisnicky vcetne docela peknych aranzma. V minulosti jsem pracoval na pisnickach, ktere mj. vydala I. Bartosova na svem CD (Jses muj den, Jsem to ja v predstavach, Nevolej). Pokud budes mit zajem, ozvi se mi prosim na dusan.patroch@volny.cz a napis mi adresu, kam Ti mohu CD s pisnickami poslat. Diky, Dusan Patroch, mobil: 776 013 571 -
Péťa
Moje favoritka byla zezačátku Magdaléna Šalamounová. Ty jsi byl takový nenápadný. Pak se mi začala líbít Gába, ale začínám zjišťovat, že ani ona nemá až zas takový kouzlo jako TY! Nejsem jedna z těch fanoušků, co by si udělali cokoli, aby si na tebe šáhli. Ale chci, abys věděl jedno: JSEŠ NEJLEPŠÍ... Prostě správnej řízek :o))) -
Péťa
Přesně nad tím jsem přemýšlela. Český Kurt Nielsen!!!!! Ale omyl, Petr je ještě lepšíííí!!!! -
Petře,vyhlídla jsem si tě ještě když vás bylo hodně moc a věřila,že to dotáhneš daleko!Pro mě jsi už superstar ať to dopadne tak nebo tak.Tvůj úsměv je upřímný ne jako slizouna Foreta.Držím ti pěstičky!!!Zpíváš moc dobře,přeji do budoucnosti plno úspěchů.