-
Péťa Bende je můj nejoblíbenější český zpěvák *14* protože je výborný zpěvák i muzikant a navíc je svůj a na nic si nehraje. *1* *1* Péťa Bende je prostě nejlepší. *3*
-
-
vy jste na něj snad úplně úchylná....
-
-
běž do háje. můj nejoblíbenější zpěvák je Petr Bende. *14* *14* *14* Péťa je nejlepší.
-
-
-
Slusny klucina:-))
Petr Bende je moc mily, sympaticky a samozrejme velmi talentovany zpevak a muzikant. Do budoucna mu preju mnoho pracovnich a osobnich uspechu. (Snad uz konecne nasel tu pravou, moc bych mu to prala, protoze na devcata ma smulu). -
Super človíček
Petr je skvělý člověk, velmi mi svými písněmi, ale hlavně svými slovy pomohl přežít můj poslední měsíc a půl, protože byl pro mě ten měsíc psychicky dost vyčerpávající a když jsem s ním na jednom z jeho pražských koncertů mluvila právě o mých starostech ale i o jiných věcech, tak si ani nedokážete představit jak neuvěřitelně milý, otevřený a zároveň skromný člověk to je, moc si ho vážím má už nadosmrti moje uznání a vděk, protože vážně nebýt jeho, tak už trčím někde v blázinci z důvodů psychického zhroucení(a že jsem k němu neměla daleko!!!)
Takže veeeeeeeeeeelmi moc děkuju Petře jsi zlatý človíček!!!! *1* *4* *3* *14* *3* *4* -
je v pohodě, ne?
Mě se líbí jak zpívá, jak komunikujem jak se chová...je v pohodě, normální a příjemnej borec. netvrdím, že Superstar musí vyhrát, ale je podle mě v pořádku, že jde do TOP 12. -
PETR BENDE je na Česko-Slovenská Hudební Databáze:
http://www.cshudba.cz/interpreti/76-Petr_Bende -
Petr je ze všech nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!
-
Petr Bende=Superstar
Petře,strašně moc ti fandím,seš nej...... -
Petře, moc ti fandíme!!! jseš prostě nej!
-
To Lara
Hele ty kravo moc neurazej, je dobrej nejen ve zpevu. -
PETR NAŠE SUPERSTAR