-
Jak to ze ma pritelkyni :)
No tak ja jsem asi zaspala dobu, ale vubec nevim, ze ma Petr Bende pritelkyni, on jako nepocka na me. No to snad ne :), ne delam si legraci. Chtela jsem jenom napsat, ze Petr Bende je opravdu jeden z mala lidicek mezi tima nasema hvezdama(a to myslim, muzu docela posoudit, protoze pracuji v reklamni agenture), kteri opravdu neco umi a nestoupla jim slava do hlavy! Preji co nejvic hudebnich uspechu a spokojeny zivot. Market -
-
Re: Jak to ze ma pritelkyni :)
Ty nevíš že má rok a třičtvrtě Péťa Bende současnou přítelkyni Zuzku???!!!!! *4* Péťa Bende se svoji současnou přítelkyni Zuzkou jsou spolu tak moc šťastní že planujou spolu budoucnost. *4* Péťa Bende ještě hraje Hamleta! *4* Péťa Bende má pěkné svalnaté tělo!! *4* *3* Já tak závídím od Péťy Bendeho současné přítelkyni Zuzce! *4*
-
-
Já jsem s Petrem Bende zpívala na podzim 2011.
-
Dotaz
Proč nemáš naapsaný den, rok a měsíc narození? Já mám referát a toto tam musí být a tak tě prosím abys mi toi napsal na můj mail do středy 8. 3. 2006 , děkuji a nezklam mě, posílala jsem ti do superstar vži minimalně 10 hlasů. Tak mě nesklam a brzo mi napiš!!! Dik, tvá faninka Janomka Já *3* *5* *4* *13* *9* Jasný... *15* -
Nad horu svítá
Nemá chybu, super *14* -
PETR BENDE
CHCI ŘÍCT JEN TO, ŽE PETR JE OPRRAVDU VÝBORNÝ ZPĚVÁK A URČITĚ I ČLOVĚK.OD ZAČÁTKU SUPERSTAR SE HODNĚ ZLEPŠIL.I KDYBY NEBYLO SUPERSTAR TAKOVÉHO TALENTU BY SI DŘÍV NEBO POZDĚJI NĚKDO VŠIML.SHRNUTO A PODTRŽENO.PETR JE FAJN *4* P.S.VĚŘIM V TO,ŽE ZE SEBE DÁVÁ TO NEJLEPŠÍ A NEŠIDÍ JAKO NĚKTERÉ CELEBRITY. -
webovka
Ahoj všichni příznivci Petra! Jsou tu pro Vás nové stránky!!! www.petr-bende.wbs.cz Tak na ně mrkněte! *3* -
peta
petr je fakt supr chlap a zpěvák..v brně na starobrnu to bylo ůžasný..viděla sem tě už hodněkrát naživu..a vždycky to bylo bezva..díky za skvělej zážitek a ti co si o něm myslí něco jiného tak to já si myslím o nich..protože když petra nepotkáte a říkate tady o něm takové věci tak ste to vy! *16* -
Pěknej bordel
Jak tak tak koukám, tak tu mají pěknej bordel, měli by si to tu urovnat, nový příspěvky jsou až někde na konci a ty starý zase na začátku, to je fakt na nic!!!!! *9* *9* *5* *16* -
-
Re: Pěknej bordel
Souhlas. *9*
-
-
Petře závidím tvému otci že to vše zvládl při muzice.Znám ho přes 30 let i já měla muže muzikanta skončilo to zle.Važ si ženy dětí i přátel a rodičů.Přeji moc štěstí a šťastných chvil. Jarmila
-
PRAVDA
to maš pravdu že je to tu uplně mrtvy -
-
Re: PRAVDA
jj, bohužel a vůbec se to tady nezlepšuje jak se tak koukám *9* *9* *9*
-