-
Peťo,seš fakt dost dobrej a i když jsi nevyhrál seš můj favorit č.1
-
Proti Petrovi nic nemám ale Vlastík je lepší
-
PRO KAROLINU
KAROLINO MAŠ PRAVDU ALE KDYŽ SI HO NEMAME VŠIMAT PROČ TOMU BENDEMU NADAVA MOŽNA SE ZNAJI A NECO MU UDELAL JINAK STEBOU SOUHLASIM KOUKALA SI NA SUPERSTAR? -
FANDíM TI
JSEM LIBORA PALATA NETEř A CHCI SE TE ZEPTAT V KOLIK HODIN BUDES VISTUPOVAT V TREBICI 29,6,05 -
Omarovi a spol.
Koukám, že jste i nadále pěkní trapáci a jen a jen stále závidáte, jdite radši dělat něco užitečného - třeba zametat ulice, protože TAM se hodite nejvíce!!!! -
PRO GABINU
GABINO CHTEL BYCH SE TE ZEPTAT ŠEŠ GABA AL DHABBA? NEBO SE PLETU -
pro omara(alias karla,honzu...)
to ses fakt tak zamindrakovanej ze na kazdyho kdo neco dokazal musis nadavat nebo jenom dokazujes jakej ses debil???ja koukam ze tyhle nesmysly pises skoro na kazdy diskuzi a asi ani neumis poradne cesky.tak ukaz neco co dokazes,bez do televize a zazpivej,zatim te znaji jenom tvi kamosi(pokud teda vubec nejaky mas)a vubec,proc se podepisujes pod nekolika jmenama kdyz stejne vsichni vime ze ses to ty???to ses fakt tak zoufalej???taky me budes(jako ostatne kazdyho)stokrat pod nekolika jmenama posilat doprdele nebo...jeste jinam,ty hnusnej zamindrakovanej debile???ses fakt ubohej!!! -
souhlas
jj je to pravda!všem je jen pro smích chudák zamindrákovanej!Už hodně lidí mu řeklo jakej je to ubožák a ať nepíše na diskuse a on píše dál a dál!Se mu celkem divim že se nad sebou nezamyslí! -
pro toho debilka
asi nevíš, jak si máš vypnout Caps lock, co? ubožáku... -
Sraz
Ahoj, vidím, že diskuse jsou tady pořád zajímavé. *4* Mě by spíš (než se kde, kdo, jak, nad čím vzrušuje) zajímalo, jestli někdo z vás nevyráží na ten sraz do Havl. Brodu z Ostravy a okolí.Kdyby náhodou, tak tu písněte, můžeme vyrazit spolu. -
-
Re: Sraz
ahoj, já na tom koncertě Péťy Bendeho jsem registrována, jestli se chce ještě někdo registrovat je to napsané na od Péťy stránkach www.petrbende.cz . Ale nemám nikoho kdo by tam jel se mnou. Jsem z Frýdku - Místku.
P.S.: Péťa se má že byl na dovolené se svoji přítelkyni Zuzkou v Káhiře. *4* *14* -
-
Re: Re: Sraz
Lucko proč jsi tak trpná v každém tvém přípěvku je jeho přítelkyně Zuzka. Co je tobě do toho že on má přítelkyni Zuzku nabo že s ní byl v Káhiře?? Myslím že to tu nikoho nezajímá tak to sem laskavě nepiš jo?? Kdybych petra mlovala tak jako ty ho miluješ určitě bch se nezmiňovala o jeho přítelkyni tak jako ty...Jsi faakt trapná!!! *13* *5* *5* *5* *5* *16* -
-
Re: Re: Re: Sraz
proč ti vadí že mluvím o Péťovi Bendem a jeho přítelkyni Zuzce?! *13*
Já Péťu mám moc ráda!
Spíš je trapná AL dhabba s tím svojim přítelem Davidem Pavlíkem!!! *10* -
-
Re: Re: Re: Re: Sraz
Fakkt tě nechápu. Jsi retardovaná či co?? *15* Nejprve tu furt omýláš dokola jak se Petr nemá když má svojí přítelkyni a když na to mířím tak tu píšeš o Gábě ... hele přemýšlela jsi někdy o psychiatrovi?? a nebo je ještě jedna možnost že jsi fakt malá naivní holka že si myslíš že když tě Petr uvidí tak na tebe bude celej nažhavenej a nechá svojí přítelkyni??? *4* Vůbec mi nevadí když si to myslíš ale proč nám to tu cpeš?? Mám tě plný zuby a to doslova *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Sraz
Já jsem se s Péťou bendem už setkala!!
Dala jsem Péťovi Bendemu malého sloníka a byl moc rád!!! Péťovi jsem řekla že on a jeho přítelkyně Zuzka se k sobě hodí! a Péta mi řekla že je moc rád že jim to přeju!!
P.S.:psychiatra nepotřebuju!! spíš by ho potřebovali trapná al dhabba s tím svojim přítelem Davidem Pavlíkem!! *10*
-
-
Trapná jsi jen a jen ty. A budeš pořád, dokud nedáš Gábě pokoj. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Sraz
ať si ta trapná al dhabba sežere toho svýho přítele Davida Pavlíka'' ale ať se ta trapná al dhabba nepletr Péťovi do jeho vztahu s jeho přítelkyni Zuzkou!! *4*
-
-
-
-
ten konzert je kde?
-
-
Re: Sraz
Já já bych mněla velkej zájem, kde se mám hlásit *14* *14* *14* -
-
A odkud jsi? Já hledám někoho, kdo by jel z Ostravy nebo nastoupil do vlaku na některé z dalších zastávek, ať těch 5 hodin cesty rychleji uteče.Ve dvou se to lépe táhne *1* Teda pokud to klapne pojede se mnou Terka, ale čím víc nás bude, tím líp.Ahoj -
-
Re: Re: Re: Sraz
Já jsem ze Západu čech, ale zítra odjíždim za tatulou do Rakous *9* Kdy je to? -
-
No, tak to asi těžko přistoupíš do vlaku, kterým pojedu já *9* .Nevadí.Ten sraz je 10.11. tak ahoj
-
-
-
-