-
gabine a elisce
jasne holky,uplne s vama souhlasim,ale oni sou proste nenapravitelny a chtej na sebe upozornit timhle zpusobem pac to jinak neumej a zpivat...bych je radsi ani nenechala protoze by nam taky mohly prasknout usni bubinky nebo bysme se treba mohly poblejt z jejich ksichtu,kdybysme je videli treba v SS nebo kdekoliv jinde...proste maji silacky reci ale neumi mluvit jinak nez sproste a na nic jinyho se ani nevzmuzou,pac sou to proste debilove.ale to je fuk,opravdu na jejich pocity menecenosti a podobne nejsme zvedavi...at navstivi psychiatra,fakt ze jo! -
Péťa Bende je prostě nejjjjjjjjjjjjjjjlepšííííííííí. *14* *14* *14* *14*
-
všem debilům(omar....)
aspoň se naučte psát,debilové a nechte elišku na pokoji.jste fakt čuráci a jste uplně nemožný,kreténi.můžete říct svuj názor ale normálně a ne takhle.Jste fakt idioti a navíc neumíte ani česky tak radši držte huby a nechte na pokoji slušný lidi a hlavně petra vy jste nic nedokázali tak se jděte zahrabat jste fakt trapní tak že už to víc ani nejde -
omarovi
omare uz se te fakt strasne bojim,tresu se strachy z toho cos tedka napsal,ja vim uz davno ze tohle vsechno pises jenom ty,z jednoho prostyho duvodu a uz jsem si tim uplne jista.jo,a urcite me najdes,mezi tema 10 milionama lidma co zijou v ČR,to je opravdu hodně pravděpodobny...a myslim ze bych te zmlatila taky... ses fakt smesnej... -
no jak tu tak brouzdám po těch profilech, tak by tu mohli pomalu ale jistě dávat nová fota celebrit....
-
dobře
tak dobře vidim že se vam to nelibi nechame toho me ze začatku navadeli kluci fakt -
to kombajn
Fuck you!!!!! slusnost mi brani vyslovit,co jses ty *16* -
-
Re: to kombajn
Vidim jak si slusnej ty picusi. *15* *5*
-
-
ano budu vadi že tam budu
-
omarovi
vetsinou ne,ale nekdy to opravdu dost boli a je mi smutno,i kdyz to ten clovek treba ani tak nemysli-vetsinou mi nenadava ale rika neco co zranuje -
Petr
Peťo, ty to stejně dotáhneš dál než Vlastík. Jsi lepší a hezčí.