-
Křižovatky
na blogu svetpetrabende.blog.cz je odkaz na píseň křižovatky, poslechněte si jí -
Petr
Nemam ho zrovna moc v lasce, ale respektuju ho... -
-
Re: Petr
taky názor *3* Peace *14*
-
-
Petr je skvělý muzikant, profesionál,skvělý zpěvák, ale to jistě každý ví, kdo se zajímá o jeho tvorbu. Navíc je to člověk, který si váží fanoušků, je pokorný .Koncerty jsou jeden velký zážitek, plný energie, nápadů a skvělých výkonů. Jen tak dál Péťo, děkuji, že jsi.
-
Bende
MILUJU petra Bendeho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!je moje Superstar,.,.,.!!!!!!:))) -
Péťa Bende je výborný zpěvák i muzikant a navíc je sympatický človíček *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
spletla jsem se v něm....
Achojky holky, Víte Petra jsem upřímně moc nemusela, až do jedné akcičky(kámoš měl narozeniny) věděla jsem že Bendeho zná ale nevěděla jsem že tam bude taky *9* Kámoš mě uklidnoval že je to fajn kluk, když jsem mu vyčítala to že ho tam pozval *10* Honzík mne popadl za ruku a představil mě Bendemu jako svou nejlepší a nejkrásnější kamarádku *8* Péta se na mne podíval takovým pohledem ...že jsem najednou změnila já svůj pohled na něho *4* Nakonec jsem s Petrem celou párty prokecala, propila a taky párkrát protancovala *5* Petr je vážně skvělej kluk,skwěle se s ním kecá a vůbec není tak namyšlený jak jsem si o něm myslela *4* Ale už dávno jsem věděla že je výborný muzikant, jelikož muziku taky dělám proto to dovedu posoudit *5* vzal si na mne číslo a zavolá mi až prý na mne bude mít čas *4* Tedka se vám ani nedivím že ho máte rádi *3* Protože nyní a ráda budu patřit mezi vás *1 -
osobní kouzlo
Ahoj Péťo, víš nejsem jedna z Tvých mladičkých obdivovatelek, naopak je mi 41 let a jsem už myslím docela soudná co se týká zamilovanosti.Chtěla bych Ti jen touto cestou vyjádřit podporu a hlavně poděkování za to, že jsi takový jaký jsi.Žádné pitvoření před diváky ani cukrblíky na porotu.Tím jsi mě fakt dostal už v prvních kolech soutěže. Navíc máš v očích skutečně skryto něco, co je těžko popsatelné a co zřejmě hodně působí na ženy všech věkových kategorií, včetně mě. Péťo taky jsem skládala léta "do šuplíku" a zpívala jsem,neměla jsem však možnost se někam dostat, za totáče měli opravdu tuhle kliku jen někteří vyvolení a nebo Ti obzvlášť draví. Nestěžuju si, je to moje chyba, asi jsem se málo snažila zviditelnit, ale Tobě se ta správná šance naskytla a tys jí nezahodil a to je skvělé. Moc Ti přeju, abys dosáhl svého cíle, ať už jako vítěz Superstar nebo jako druhý, třetí...v pořadí.Všichni přeci víme, že to pořadí není až tak úplně důležité. Už teď je jisté, že středem zájmu producentů a vydavatelů budou stejně téměř všichni finalisté. Já spíš myslím, abys dosáhl svého osobního cíle a snu - dělat muziku, zpívat, oslovit svou prací hodně a hodně lidí všech věkových kategorií a při tom všem zůstat svůj.Hodně štěstí Péťo, budu Ti v dalších kolech strašně moc držet palce a věřit tomu, že mě, ani ostatní své příznivce nezklameš.Ty na své soupeře máš a i když jsou také milí a umí...., něco mi říká, že to máš v kapse.Tedy alespoň u nás v redakci (pracuji v jednom měsíčníku v Teplicích) věříme všichni, že ano. HODNĚ ŠTĚSTÍ ! Jana -
Petře,vyhlídla jsem si tě ještě když vás bylo hodně moc a věřila,že to dotáhneš daleko!Pro mě jsi už superstar ať to dopadne tak nebo tak.Tvůj úsměv je upřímný ne jako slizouna Foreta.Držím ti pěstičky!!!Zpíváš moc dobře,přeji do budoucnosti plno úspěchů.
-
PETO
KRASNE LIBAS *14* -
narozky
Všecičko nej....k narozeninám *14* *3*