Přejít na výpis diskuzí

Petr Bende

OSOBNOST 31.12.2006 
586 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pozdrávek

Zdravím všechny zlatíčka a kdo trochu poletuje po wwwP.Bendýska tak mě už asi trochu poznává.Je moc pěkné že si kluk náš našel fanoušky,nebo teda mi jeho:))Myslím že každý má nárok na názor jen mě mrzí že umí být někdo zbytečně sprostý.Je dost důležitý tolerovat vkus a názory jiných,pokud nám je nevnucují,není nutný být arogantní.Přeji všem suprový nový rok a rock 2006
  • Milý Péťo, mi tě taky lovem...

Peťánku, tak jsme si přečetli tvůj článeček z časáčku a chceme ti sdělit následující: -klíček nepošleme-nemáme! -polštářky ušijeme, protože tě loveme! a až nás pozveš na návštěvu,nechceme sedět na zemi...:)))) Jsi príííííma kluk:) pa Věruška(25-sexi černovláska)+ Janička (30-sexi hnědovláska)
  • Čauky holky, malá info pro Vás... Péťa hezky líbá, ale má ho malýho...
  • pro Petra

Ahoj Petře, moc Tě obdivuji a mám Tě ráda jako nejlepšího zpěváka ze Superstar, vždycky poslouchám tvoje písničky, když se nudím nebo je mi smutno. Ahoj Verča *3*
  • Šťastný a veselý

Přeji Vám všem to nejlepší do nového roku 2008 doufám že jste si Silvestra pěkně užily. Jo a Petře na Václaváku jsi byl super dokonce i táta uznal že spíváš super a to je do něj říct.
  • Kazdý clovek má právo na svuj názor, pokud ho vsak prezentuje a neobejde se bez nechutných vulgarizmu, pak je to chudák politování hodný. Petr Bende je super a makal, aby se dostal tam, kde je. A já mu to ze srdce preji. At uz konecne preválcuje ty nase zkostnatelé hvezdy...Preji vaem hezký den a Petrovi jen to nejlepsí.... *14*
  • Song

nevíte jak se jmenuje ta písnička jak ji Peťulka zpíval ve finále a tak krásně u ní skákal??? *15*
    • Re: Song

Už jsem na to jednou odepisovala!!!! Petr ve finále zpíval 3 písničky: Feel od Robbieho Williamse, Nie alebo ano od No Name a píseň co měli s Vlastou společnou Jen pro tu chvíli ale jestli myslíš tu co zpíval ve finálových kolech a pak na společném koncertě v Sazka Aréně tak to byla písnička In the shadows od the Rasmus !!!!! *1*
  • Velikonoce

Klášné Velikonoce *3* *1*
  • Petr Bende ode dneška ženatý.

Tak se nám dnes Petr oženil, vzal si Zuzanu! *3* *4* Moc blahopřeju!!! *3*
  • blahopřání

Pééťo a Zuzko taky Vám přeju vše nej do společného života...Na těch fotkách Vám to strašně sekne.Tak ještě jednou vše nej *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit