-
petr bende:-)
mam pocit,ze ty vulgarni prispevky pise jeden clovek kterej si porad meni jmeno,strasne zavidi protoze sam nic neumi tak je vzteklej ze je nekdo lepsi nez on,nemyslite?jo,jeste k petrovi:zpiva dobre a je i hezkej ale myslim ze vlastik je lepsi a bude superstar-pro me je peta takovej moc obycejnej a nevyraznej.ale nic proti nemu nemam,jsem rada ze je ve finale...tak uvidime v nedeli,jak to dopadne... :-)zdravim -
otazka
ahoj peto!je mi lito jak te tady urazi.....sice si nebyl muj famorit ale byl si mezi nima....(asi jako treti)! chtela sem se te zeptat kdy budes vydavat CD a jestli ti bylo jedno jestli budes prvni nebo druhej v Superstar2. tak mi prosim odpovez na NoskovaTerka@seznam.cz dik Terka -
Moc Ti gratuluju a přeju hodně úspěchů v další práci! Jsi fajn!
-
miluji tě péto!!!!!!!
-
Prosím napiš mi e-mail,moc bych byla štastná.Jsi nejlepčí človíček na světě!!!Neposlouchej ty dementi co tě pomlouvají.Chtěla bych vidět jak by to zazpívali oni.Pro mě jsi SUPERSTAR jen a jen Ty!!!!Zpíváš moc nádherně,občas přidáš i tanec ale jsi moooooooooooc sympatickej.No prostě k sežrání!!!!!Tak mi prosííím napiš e-mail na Simona.srdicko@centrum.cz Budu čekat pááááá PS:Doufám že se dočkám Miluji tě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
to snad není možný
Je vůbec možný, aby všude, kam se hnu, byl ten omar? Buď mám halucinace nebo mi šibe nebo je ten omar "bláznivý fanoušek" Superstar. Mám otázku: Když půjdu na diskusní forum Aliho Amiriho, budeš tam taky? -
Petr
Náhodou on je bezva, hezky zpívá a tančí. Je reprezentativní než Horvát. -
KOUKAM KOUKAM
KOUKAM ŽE NEKTEŘY JSEM PIŠOU VULGARNI VECI TO NEVIM PROČ VITE KDO TO JE? JINAK BUDU VYDAVAT DESKU BRZO TAK SI JI KUPTE -
Všichni jste na hlavu. :)
-
:-)
petr neni spatnej ale vlastik je lepsi a charizmatictejsi... :-)